08 / 07 / 2024

mersin itfaiye hizmet binası

mersin itfaiye hizmet binası

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli ilçesinde 4 büyük projenin birden temel atma törenleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi..

O belediye lise mezunu itfaiye eri alacak! Başvurular ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Mersin Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunları arasından itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar paylaşılırken, başvuruların 6 Kasım-10 Kasım 2023 tarihleri yapılacağı öğrenildi.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Rekor sayıda itfaiye eri alınacak! KPSS puanı düşük olanlar itfaiye eri olabilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacağını duyurdu 100 itfaiye eri alımına ilişkin detaylar belli olmaya başladı. İşte merak edilenler...

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Eskişehir Batıkent'e yeni itfaiye binası inşa edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3000 metrekarelik alana yeni itfaiye hizmet binası yaptı.

Mersin Toroslar'da 17 milyon TL'lik kamulaştırma!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde devam ettiği hizmet maratonunu ilçelerde gerçekleştirdiği açılış ve temel atmalarla sürdürüyor. Kentte yapılacak yatırımlar kapsamında 17 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı.

İzmir Büyükşehir'den 5 yeni itfaiye binası!

Hizmet sınırları genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzak bölgelere daha hızlı ulaşabilmek amacıyla 5 ilçede itfaiye hizmet binası inşa ediyor. 

mersin itfaiye hizmet binası Haberi

mersin itfaiye hizmet binası

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesinde 4 büyük projenin birden temel atma törenlerini gerçekleştirdi. Tören,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. 


Temeli atılan Çeşmeli İçme Suyu Hattı projesi ile Çeşmeli Mahallesi'nde yetersiz olan içme suyu yeterli hale getirilerek, çok eski olup ekonomik ömrünü doldurmuş olan şebeke hatları yenilenecek, şebeke hattı olmayan yerlere yeni şebeke hatları çekilecek. 


Burada konuşan Başkan Kocamaz, "Biz hiçbir ilçeyi bir diğerinden ayıramayız. Mersin genelinde yaşayan 1 milyon 785 bin insan bizim başımızın tacı. Bize oy versin vermesin vatandaşımızın yaşadığı bölgede sıkıntılar varsa, çözmemizi gerektiren problemler varsa bunlara el atmak hepimizin boynunun borcu. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin başta Erdemli olmak üzere tüm Mersin'e, ülkemize ve insanlık alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan...