11 / 05 / 2024

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Natura Mersin 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Oktay İnşaat tarafından Mersin Mersin Tece-Çeşmeli bölgesinde yükselen Natura Mersin, 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı! İşte detaylar...

O ilde arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mut Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Mut ilçesi, Kültür ve Palantepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Mersin Mut'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Mersin Mut TOKİ’de 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Mut projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Mut TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Mut TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Mut için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Mersin Mut orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. 

TOKİ Mersin Mut alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Mut  alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Mersin Akdeniz'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 depo!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, 145 ada 7 parselde yer alan 2 adet depoyu 11 milyon 845 bin TL'ye satıyor...

Mersin Mut için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Mut için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

MediaMarkt Mersin'de 2'nci mağazasını açtı!

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, koronavirüs salgını ve pandemi önlemlerine rağmen mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Mersin'de toprak kayması! 2 evde hasar!

Mersin Silifke Karahacılı Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması 2 evde hasara neden oldu...

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi Haberi

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda gösterilen işlerdir. Şirket elektrik enerjisi tesisi kurulması, iletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasitesinin müşterilere satılması işi ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere, elektrik piyasası mevzuatına uygun olmak üzere aşağıda yazılı konularda faaliyette bulunacaktır.  1. Şirket enerji alanında mevcut tüm teknolojiler ile alakalı yatırımlar yapmak, mevcut ve yeni enerji kaynaklarının araştırması, geliştirmesi, mühendisliği, uygulaması, işletmesi, üretimi, pazarlaması ve ticareti amacı ile kurulmuştur. Şirket her türlü enerji teknolojilerinin araştırılması, geliştirilmesi mühendisliği, tasarımı, uygulaması, imalatı, inşaatı, işletilmesi, üretimi, pazarlaması, tanıtımı...