20 / 05 / 2024

mersin Novita Ekinci

mersin Novita Ekinci

Novita Ekinci'de fiyatlar 150 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Mersin'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinde ele alınan 1/5 binlik imar önemli olduğunu açıkladı.

Nesim Ekinci: Mersin'de yatırımların önü açılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Küresel rekabet içerisinde bir cazibe merkezine dönüşebilmek için çalışma başlattığını dile getirdi.

Mersin'de 5 binlik imar planı onaylanırsa yatırımın önü açılır!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Mersin'deli 5 binlik imar planı onaylanması halinde kentin yatırımda önünün açılacağını söyledi. İşte o açıklama:

Mersin'de 1/100 binlik plan kabul edildi, sıra 5 binlik planda!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Nesim Ekinci: Mersin'de inşaat sektörü tıkandı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, "5 binlik planın artık Meclis'ten geçirilmesi için el birliğiyle şehrin önünü açın. Sektör tıkandı. Dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.

Mersin'e kent merkezi kazandırılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nin düzenlediği 'Yurtdışı Teknik Gezisi'nde bu yıl rota Orta Avrupa ülkeleri oldu. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'e de bir kent merkezi kazandırılması gerekiyor" dedi.

Nesim Ekinci: Mersin imar planları meclisten geçmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci: "Kentsel dönüşümün ilk şartı olan 5 binlik imar planı Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçmeden sektörümüz rahat bir nefes alamayacak." dedi.

Ekinci İnşaat Mersin'de 100 milyon TL'lik yatırım hedefliyor!

İnşaat sektöründe Mersin'in önde gelen firmaları arasında yer alan Ekinci İnşaat, bu yıl pek çok yeniliğe imza atmayı planladığı projeleri için 100 milyon TL'nin üzerinde yatırım hedefliyor.

Başkan Ekinci: Mersin'de derhal kentsel dönüşüm başlamalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) ve Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'deki birçok bina çakıl ve elle dökülen betonlarla yapılan binalar...

Mersin'de inşaat sektörü ekonominin lokomotifi!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci inşaat sektörünün Mersin ekonomisine lokomotif olmayı sürdürdüğünü dile getirdi..

Novita'da anahtar teslimi başladı!

Yenişehir'de yükselen ve Mersin'de bir benzeri olmayan NOVITA' da anahtar teslimi başladı. Ekinci İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin çoğunluğu 1+1. Dileyenler için 2+1 ve 3+1 seçenekleri de var.

İnşaat sektörü Mersin'in gülen yüzünü daha da güzelleştiriyor!

30'a yakın projeyi bitirmiş bini geçkin konutu teslim etmiş ve şu anda da 2 projesi devam eden aktif bir müteahhit olan Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği ve Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesimi Ekinci ile röportaj yapıldı...

mersin Novita Ekinci Haberi

mersin Novita Ekinci


Ekinci İnşaat tarafından yaşama geçirilen Novita Ekinci projesi Mersin'de yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


2 blok halinde yükselen Novita Ekinci projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Novita Ekinci fiyat listesi:

Novita Ekinci fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 150 bin lira olarak belirlendi. 


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Mersin Novita Ekinci'nin 2014 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Novita Ekinci Evleri'nde dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, etkinlik salonu,yürüyüş yolları, basketbol-voleybol sahası, sauna, buhar odası,  toplantı odası,  gibi imkanlar yer alıyor.


Novita Ekinci iletişim bilgisi:

Telefon: 0324 332 00 16-17

Web: