05 / 05 / 2024

Mersin Sayağzı Mesire Alanı

Mersin Sayağzı Mesire Alanı

Mersin Silifke'de hayata geçirilen Sayağzı Mesire Alanı'ndaki inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Mersin'de plansız yapılaşmaya neşter!

Mersin'de 14 yıl boyunca devam eden plansız yapılaşmada sona gelindi. İmar planları hızlanırken Mimarlar Odası belediye yetkilileri ve meclis üyeleri ile fikir alışverişi görüşmelerine devam ediyor.

Mersin'in imar sorunu çözülüyor!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlarından olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözüldüğü müjdeledi.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Sayağzı Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Mersin Silifke'de hayata geçirilen Sayağzı Mesire Alanı'ndaki inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

Mersin turizm hamlesine hazırlanıyor!

Başkan Burhanettin Kocamaz, “Türkiye’nin en güzel sahil şeridi Mersin’de. Bu sahillerin her noktasını günübirlik tesisler, oteller, restoran ve kafelerle donatacağız” dedi.

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Öncelikli amacımız sektörü büyütmek, hem yurt içi hem de yurt dışında daha fazla fonu sisteme dahil etmek ve daha fazla kişiye ulaşmak" dedi.

Mersin Kent Ormanı Mesire Alanı tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin’i modern ve daha yaşanabilir bir kent olması için mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

Akdeniz'de çarpık kentleşme sorunu çözülecek!

Mersin'in Akdeniz Belediyesi, TOKİ'nin desteğiyle ilçedeki çarpık kentleşmesinin giderilmesinin yanı sıra altyapıdan eğitime kadar birçok sorunun çözülmesine yönelik projeler üretiyor.

Mersin'de imar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, plan altlıkları ve ürettiği imar haritaları ile kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Mersin Sayağzı Mesire Alanı Haberi

Mersin Sayağzı Mesire Alanı


Mersin’in Silifke İlçe Belediyesi tarafından inşa edilen 11 bin metrekarelik Sayağzı mesire alanı projesinde sona gelindi.


Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mimari özelliklere sahip barbeküler, piknik masaları, oyun grupları, yıkama tezgahları, düğün alanı gibi bölümlerin bulunacağı mesire alanında, zemin düzenlemelerinin yapıldığını dile getirdi. 


Başkan Turgut konuyla ilgili olarak "Bu eksikliği dikkate alarak, ilçemizde sosyal hayatın canlanması, kentimize gelen yerli ve yabancı konukların hoşça vakit geçirebilmesi için güzel bir proje başlattık. Çevre düzenlemeleri ve donatılarıyla kentsel yapıya estetik ve işlevsel katkı sağlayacak bu alanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız" dedi.

Çevre düzenlemeleri, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarında sona geldiklerini ifade eden Turgut, "Bu alan, kentimize değer katacak. Göksu Nehri kenarında, doğanın ve yeşilin buluştuğu böyle bir mesire alanında hem bedeniniz hem de...