22 / 05 / 2024

mersin stadı tamamlandı mı

mersin stadı tamamlandı mı

Gençlik ve Spor Bakanlığı,27 yeni stadı 2016-17 sezonuna yetiştirilmesi hedefliyor. Stadların Çalışmaları yakından takip eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle inşaatları takip altında tutuyor.

Akkuyu NGS’nin 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajı tamamlandı...

Rosatom tarafından Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajının tamamlandığı kaydedildi.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Mersin Metrosu'nun ihale süreci tamamlandı!

Mersin halkının uzun zamandır beklediği metro projesinde ihale süreci tamamlandı. İhalenin kazananı Dillingham Cont. Int. Inc + Kiska- Kom İnş. A.Ş. . oldu. 

Mersin'deki kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Doğu Akdeniz'in önemli ticaret merkezleri arasında yer alan Mersin'de 142 dönüm alanda toplamda 416 dairelik 20 bloktan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi tamamlanıyor.

Tarihi Mersin Evi restore edildi!

Mersin'de Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Mersin Evi'nde çalışmalar tamamlandı. 

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Raylı Sistem Projesi’nin 13.4 kilometre uzunluğundaki ilk fazı için Ön Yeterlilik İhalesi tamamlandı. 

Mersin TÜİOSB'de ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı!

Bölgenin tarımsal üretimini son teknoloji ile yüksek katma değerli ürünlere dönüştürmeyi hedefleyen Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı...

Mersin’de sahra hastanesinin hazırlıkları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm dünyayı derinden etkileyen Koronavirüs (COVİD19) salgını sürecinde ihtiyaç durumunda hızlıca kurulması planlanan sahra hastanesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Mersin Anamur Şehir Stadı restore ediliyor!

Mersin Anamur Şehir Stadı restore edilerek daha konforlu hale getiriliyor. Şehir Stadı'na betonarme yapılacak, tribünlerin üzeri kapatılacak ve koltuklar kurulacak.

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

mersin stadı tamamlandı mı Haberi

mersin stadı tamamlandı mı

Konya ve Mersin statlarını tamamladı. Şimdi 27 yeni stadın tamamlanması hedefleniyor. İnşaatlarda son aşamaya yaklaşıldı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, 27 yeni stadın yapım çalışmalarında büyük ilerleme kaydetti..Türk takımları yaptıkları yıldız transferlerle özellikle Avrupa'da gündemin ilk sırasına otururken, Gençlik ve Spor Bakanlığı da yeni statlarla Türk futbolunun çehresini değiştirmek için tam gaz çalışıyor. '29 Avrupa stadı' sloganıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı, çalışmalarda büyük aşama kaydetti.


Konya ve Mersin statlarının yapımı tamamlanırken, geriye kalan 27 stadın ise yüzde 60'ı tamamlanmış durumda. UEFA standartlarına göre yapılan bu statların, son teknolojiyle donatılması da dikkat çeken önemli noktalardan biri.


Türkiye'nin tüm illerinde ihtiyaca göre hazırlanan projelerde 29 stat için yaklaşık 3.250 milyar TL'lik bir bütçe hazırlandı. Stadın yanı sıra tesis yapımına önem veren bakanlık, bu...