27 / 04 / 2024

Mersin teknik gezi

Mersin teknik gezi

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nin düzenlediği 'Yurtdışı Teknik Gezisi'nde bu yıl rota Orta Avrupa ülkeleri oldu. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'e de bir kent merkezi kazandırılması gerekiyor" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

Bursalı inşaat mühendisleri, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi. Asma Köprü Şefi Kemal Çetin, projedenin zamanında tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Mersin'e kent merkezi kazandırılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nin düzenlediği 'Yurtdışı Teknik Gezisi'nde bu yıl rota Orta Avrupa ülkeleri oldu. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'e de bir kent merkezi kazandırılması gerekiyor" dedi.

ASKON Heyeti'nden 3. Havalimanı projesine inceleme!

ASKON heyeti, 3. Havalimanı Proje sahasına teknik gezi düzenledi ve proje ile ilgili bilgiler aldı. İlgili yöneticiler tarafından 3. Havalimanı projesini gözler önüne seren sunum gerçekleştirildi.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

İnşaat mühendisleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde!

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi.

Seramiksan, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Seramiksan, iç mimarlık öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Körfez Geçiş Köprüsü İMO tarafınan incelendi!

Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi’ne inşa edilen Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube üyeleri tarafından teknik gezi düzenlendi.

İMO üyeleri Körfez Geçiş Köprüsü'nde inceleme yaptı!

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

KOTO komiteleri izmit körfez geçiş köpüsünü inceledi!

Kocaeli Ticaret Odası 1, 2, 13 ve 18. meslek komiteleri, 2016 yılının başlarından itibaren ulaşıma açılması planlanan Körfez Geçiş Köprüsü’ne teknik gezi gerçekleştirdi ve çalışmaları yerinde inceledi

Mersin teknik gezi Haberi

Mersin teknik gezi

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nin düzenlediği 'Yurtdışı Teknik Gezisi'nde bu yıl rota Orta Avrupa ülkeleri oldu. Yönetim Kurulu ve üyelerinin katıldığı gezide Avusturya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve Almanya'nın başkentleri ziyaret edilerek, incelemelerde bulunuldu. Yapılan teknik gezide kent meydanlarının ön plana çıktığını belirten MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, "Mersin'e de bir kent merkezi kazandırılması gerekiyor. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın bulunduğu alanın Mersin'e yapılacak bir kent meydanı için en uygun yer olduğu düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Mersin inşaat sektörünün ve dernek üyelerinin gelişimini destekleyici faaliyetleri yürütmek ve sektörün uluslararası standartlarda sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak göreviyle çalışmalarını sürdüren Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP), profesyonel rehber eşliğinde yapılan kent turlarında Viyana, Bratislava, Prag ve Berlin başkentlerinde önemli değerlere sahip olan tarihi mekanlar ziyaret edilirken, kentlerde...