02 / 05 / 2024

mersin toros belediyesi işleri

mersin toros belediyesi işleri

Toroslar Belediyesi, kötü görüntü oluşturan metruk binalarda yıkım çalışması yaptı. Toroslar Belediye Başkanı Tuna, ilçe halkının daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için çalıştıklarını söyledi.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Mersin'de inşaat işçileri belgelerine kavuşuyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, istihdama destek vermek amacıyla Mesleki Yeterlilik Belgesi protokolüne imza attı.

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

mersin toros belediyesi işleri Haberi

mersin toros belediyesi işleri

MERSİN’de merkez Toroslar Belediyesi, tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk binalarda yıkım çalışması yaptı.


Madde ve alkol bağımlılarının mekanı haline gelen binalara yönelik olarak, vatandaşların talebi üzerine başlatılan çalışma, Demirtaş, Turunçlu, Turgut Türkalp ve Alsancak mahallelerinde gerçekleştirildi.


Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilçe halkının daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için çalıştıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı:


"İlçemiz sınırları içerisinde, çevre ve görüntü kirliliği yaratan, sosyal tehlike arz eden bu yapıları temizliyoruz. Bu binalar madde bağımlılarının yuvası haline gelmesi nedeniyle, vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmaktadır. Mahallelerinde terk edilmiş, metruk bina bulunan vatandaşlar veya mesken sahiplerinin belediyemize müracaat etmelerini istiyoruz. Şikayetler, hemen değerlendirilmeye alınarak gerekli çalışmalar yapılacaktır."


Hürriyet 


Haber Akdeniz Gazetesi'nde şu şekile yer aldı


Toroslar Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk...