05 / 05 / 2024

mersin toroslar emlak vergisi son ödeme günü 2015

mersin toroslar emlak vergisi son ödeme günü 2015

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi ile Akdeniz Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1. taksitini ödeme süresinin 1 Haziran günü sona ereceğini bildirerek, vatandaşları uyardı.

Milli Emlak 2 şehirde 32 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Milli Emlak, Mersin ve Konya'da yer alan 32 adet arsa ve araziyi peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milli Emlak Mersin'de 8 taksitle 3 arazi satacak!

Mut Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Mersin'de yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Mersin Toroslar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Toroslar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Toroslar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Toroslar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Erdemli'de satılık 6 arsa fırsatı! yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla! 

Mersin Erdemli Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Kumkuyu ve Aslanlı Mahallelerinde yer alan 6 arsayı 1 milyon 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

Mahkeme 'kocam benden habersiz evimizi satamaz' başvurusunu haklı buldu!

Mersin Toroslar'da kadının, 'Kocam benden habersiz evimizi satamaz' başvurusu haklı bulundu...

Eşlerden habersiz konut satışı yapılabilir mi?

Mersin Toroslar'da eşinin kendisinden habersiz yaşadıkları evin satıldığını söyleyip dava açarak satışın iptalini isteyen kadın mahkeme tarafından haklı bulundu. 

Toroslar Milli Emlak'tan satılık 32 gayrimenkul!

Adana Toroslar Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yer alan 32 gayrimenkulü satıyor...

Mersin’de boş konut stoku azaldı: Kiralar 2 katına yükseldi!

Mersin Tüm Emlakçılar Odası, son dönemde yükselen kiralar sebebiyle kentin, Türkiye’nin en yüksek kira ücretine sahip şehirlerinden olduğuna vurgu yaptı.

mersin toroslar emlak vergisi son ödeme günü 2015 Haberi

mersin toroslar emlak vergisi son ödeme günü 2015

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, 2015 yılı Emlak Vergisi ve işyeri Çevre Temizlik Vergisi’nin (ÇTV) 1. taksit ödemi süresinin 31 Mayıs 2015 tarihinde sona ereceğini anımsattı. Vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmaları uyarısında bulunan Başkan Tuna, 31 Mayıs tarihinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle ödemelerin 1 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini kaydetti.

Torba yasada yayımlanan 6552 sayılı kanun kapsamında Emlak Vergisi ve ÇTV borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarının yapılandırılmasının 3. taksit ödemelerinde de son gününün 1 Haziran Pazartesi olduğunu dile getiren Tuna, vatandaşları izdiham nedeniyle son güne kalınmaması konusunda uyardı. Tuna, vergi borcunun, belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak Mahallesi ile Halkkent Mahallesi’ndeki Toroslar Belediyesi Yunus Emre...