02 / 05 / 2024

mersin toroslarda asfalt çalışmaları

mersin toroslarda asfalt çalışmaları

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hız verdiği yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Mersin Erdemli'de asfaltlar yenileniyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ve açılışı için gün sayılan Demokrasi Kavşağı’nda ilk asfalt döküldü.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Mersin Bozyazı'da asfalt çalışması başladı!

Mersin´in Bozyazı İlçesi´nde D-400 karayolu üzeri sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar trafiğe bir nebze olsun rahat bir nefes aldırırken şimdi aynı çalışmalar kuzey şeritte sürdürülüyor.

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Kent genelinde başlayan çalışmalar kapsamında Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı.

Mersin Anamur Belediyesi'nden asfalt çalışmalarına tam not!

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, mahallelerde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını denetledi. Türe, çalışmaların Anamur’a hayırlı olmasını diledi.

Mersin Akdere Köyü'ndeki bozulan asfalt sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Mersin'in Silifke ilçesindeki Akdere Köyü yolunun iyileştirme ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Mersin Ören sıcak asfaltla buluşuyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kent genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarına Ören’de eklendi. Ören Ortaköy Mahallesi’nde sürdürülecek sıcak asfalt çalışmalarına hafta içerisinde başladı.

Mersin Toroslar'da asfalt çalışması hızlandı!

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hız verdiği yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

mersin toroslarda asfalt çalışmaları Haberi

mersin toroslarda asfalt çalışmaları

Asfalt sezonunu değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaldırım çalışmasını tamamladığı Toroslar Mahallesindeki sokakları sıcak karışım asfalt ile kapladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaz sezonun başlamasıyla birlikte ilçe genelinde 5 bin ton asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. 

Toroslar ilçesini genel bir değerlendirmeye alarak öncelikle aciliyet arz eden mahallelerde çalışma başlattıklarını vurgulayan Tuna, "Mahalle muhtarlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, acil olarak kaldırım ve asfalt ihtiyacı olan mahallelerde belli bir plan dahilinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. 12 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Toroslar, hızla büyüyen ve gelişen bir kent yapısına sahip bir ilçe konumuna gelmiştir. İlçe genelinde sürdürdüğümüz asfaltlama, kaldırım ve yeni yol açım çalışmaları ile araç ve yaya trafiği daha akıcı bir hal almış ve mahallelerimiz daha modern bir görünüme kavuşmuştur....