18 / 05 / 2024

Mersin Tulumba Bat Çıkta sona gelindi

Mersin Tulumba Bat Çıkta sona gelindi

Mersin'in trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Tulumba Bat-Çık Projesi'nde, kuzeygüney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı trafiğe açıldı.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin ulaşımına kazandıracağı önemli projelerden biri olan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı’nda sona doğru!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla hayata geçirilen Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatında geri sayım başladı. Yüzde 85’i tamamlanan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık inşaatında ilk kirişler yerleştirildi.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin Limonluk Kavşağı Bat-Çık projesi için çalışmalar başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin ulaşımını önemli ölçüde rahatlatacak olan Demokrasi (Limonluk) Kavşağı Bat-Çık çalışmaları yapılan törenle başladı.

Mersin Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi başlıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nden sonra şimdi de Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi için kolları sıvadı.

Mersin Tulumba Kavşağı’nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı. Üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.

Mersin Tulumba Bat-Çık'ta sona gelindi!

Mersin'in trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Tulumba Bat-Çık Projesi'nde, kuzeygüney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı.

Tulumba BAT-çık’ta kuzey-güney yönü trafiğe açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı. yolun ışıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Mersin Tulumba Bat-Çık projesinde son durum ne?

Mersin’in trafik sorununu çözmek ve trafiğin akışını sağlıklı bir şekilde sağlamak için Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Tulumba Bat-Çık Projesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Mersin Tulumba Bat Çıkta sona gelindi Haberi

Mersin Tulumba Bat Çıkta sona gelindi

Işıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlayan ekipler, yakın zamanda Silifke Caddesi ve GMK Bulvarı güzergahlarında asfaltlama çalışmasına başlayacak. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Mersin trafiğinde sorunların giderilmesi için önemli bir proje olan Tulumba Bat-Çık inşaatında hummalı bir çalışma ile sona yaklaşıyoruz. Tabi bu proje önemli bir ulaşım zincirinin ilk halkasını oluşturuyor. Şu anda Ulaşım Ana Planı üzerinde de önemli çalışmalar yürütüyoruz" dedi. 


Sabah Güney




Haber Günboyu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Mersin'in trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Tulumba Bat Çık Projesi'nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı. 

Işıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlayan ekipler, yakın zamanda Silifke Caddesi ve GMK Bulvarı güzergahlarında asfaltlama çalışmasına başlayacak. Çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler, betonarme çalışmalarının da...