17 / 05 / 2024

Mersin yeni yol projeleri

Mersin yeni yol projeleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her yere eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Mersin yeni yol projeleri Haberi

Mersin yeni yol projeleri


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her yere eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.


Yapımı gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sınırına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek bizim boynumuzun borcu. Seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Yol çalışmalarını bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine açmak için ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz çalışıyoruz” dedi.


MHP Mersin Milletvekilleri Ali Öz, Baki Şimşek, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ile birlikte Aydıncık ilçesine bağlı Karagöl ve Söğüt Yaylaları'nın yanı sıra Gülnar ilçesi sınırları içinde yer alan Taşoluk, Yarmasu, Elmakuzu, Köseçobanlı, Kuskan Mahalleleri ve Bardat Yaylası’nda da incelemelerde bulunan Başkan Kocamaz, vatandaşlarla da bir...