04 / 05 / 2024

Mersinde restorasyona girilecek bölgeler

Mersinde restorasyona girilecek bölgeler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki tarihi dokunun turizme kazandırılması için çalışma başlataBelediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sakarya Caddesi'nden başlayarak, Mersin'in girişine ' kapsayacak Restorasyon Projesi ile kent merkezini turizme

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam gelecek! Tabelalar peş peşe değişiyor: Yeni aya zamla girilecek!

Motorinin litre fiyatına önceki gece yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından, bu gece de benzinin litre fiyatı artacak. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar 31 Ocak 2024?

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Konut ve otomobilde yeni ilan düzenlemesi bugün resmen uygulanmaya başladı. Artık T.C. kimlik, adı-soyadı ve cep telefonu bilgileri Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne girilecek. Aldatıcı ilanın paylaşılması halinde 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

A101'de çift duvarlı, iki bölmeli yemek kabı 199 TL, Tantitom çelik termos 229 TL'ye derin tencere 379 TL'ye düştü!

A101'in 17 Mayıs tarihi itibari ile indirime girilecek aktüel ürünleri yayımlandı. İşte kampanyalı aktüel ürünler kataloğu...

Migros'tan çılgın fırsat! Bulaşık makinesi ürünlerine yüzde 25 indirim! Bu fırsat bir daha gelmez sakın kaçırmayın!

Migros'un 18-19 Mart kampanyasına ilgi bi hayli yüksek oldu. Yarın son gününe girilecek kampanyanın detayları araştırılıyor. 

Günlerdir konuşuluyordu! Kırmızı ete Ramazan ayarı

Kırmızı et fiyatlarında Ramazan ayına zamlı girilecek korkusu günlerdir konuşuluyordu. Avrupa ve Güney Amerika'dan canlı hayvan ve karkas et getirilerek et  ücretlerine indirime gidilecek.

Zincir marketlerle ilgili flaş uygulama! Fahiş zamlara karşı yeni önlem geldi

Perakende Ticarette Uygulanacak İlke Ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre zincir mağazalar satışa sundukları ürünlere ilişkin verileri Ticaret Bakanlığı'nın sistemine girilecek.

Bakan Nebati'den ucuz ve indirimli konut formülü: TOKİ'nin olmadığı yere böyle girilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerel yönetimlerin destek vermesi halinde özellikle İstanbul'daki konut ihtiyacını bu yıl içinde karşılayacaklarını belirtti. Nebati, TOKİ'nin giremediği yerlerdeki küçük müteahhite destek verileceğini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Kapalıçarşı el birliğiyle restore edilmeli!

Demofis’in sahibi ve Uluslararası Finans ve Akaryakıt istasyonları yatırım uzmanı- Hukuk Müşaviri -Yüksek Mimar Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, Kapalıçarşı'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hüseyin Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyona ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Atlas Sineması'nın restorasyonu tamamlandı!

İki sene önce restorasyona alınan Beyoğlu'nun simgelerinden Atlas Sineması, şaşaaya büründü. 2021’in ilk aylarında açılacağı belirtilen Atlas Sineması'nda restorasyonun sonuna gelindi.

Mersinde restorasyona girilecek bölgeler Haberi

Mersinde restorasyona girilecek bölgeler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. 



Toplantıda, Türk-Japon dostluğunun pekiştirilmesi açısından önem arz eden Kushimoto Sokağı'nın ve Atatürk Parkı içersinde yer alan Refah Şehitleri Anıtı'nın çevresinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili teklif, meclis üyelerinin oy birliğiyle ilgili komisyona gönderildi. Mersin'e iki kardeş şehir kazandırılmasına ilişkin teklifin de ele alındığı toplantıda, lojistik ve liman kenti olmaları açısından Mersin'e benzerlik gösteren Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Durban şehri ve Ukrayna'nın Kherson şehri ile kardeş şehir ilişkisi kurulması teklifinin ilgili komisyona gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gezici Kütüphane Projesi kapsamında alınacak gezici kütüphane donanımına sahip otobüsün 2015 yılı bütçesinden satın alınması teklifinin Plan, Bütçe ve Ulaşım Komisyonlarına havalesi kabul edildi. Yumuktepe Höyüğü...