05 / 05 / 2024

mert inşaat telefon

mert inşaat telefon

Başak Vadi Konutları satış ofisi telefon numarası , iletişim , Başak Vadi Konutları projesi ve Mert İnşaat hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erdoğan Sarı tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verilecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe geri dönüş süresi arsa maliyetine göre değişir!

Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, inşaat sektöründe geri dönüş süresinin arsa maliyetlerine göre değiştiğini ifade etti..

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Isa Yusuf Alpte Gülle imzasıyla kuruldu.

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

Çömert İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömert İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Erol Özcan tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.

Siyasi belirsizlikler inşaat sektörünü etkiledi!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, "Genel seçim sonrası hükümetin kurulamaması, yaz ve bayram tatilleri, döviz fiyatlarındaki dalgalanma inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi" dedi.

Mert Yıldızhan: Kasım sonrası inşaat sektörü hareketlenecek!

Yılbaşından bu yana yüzde 30 değer kazanan dolar, maliyetinin yüzde 80'i dövize endeksli inşaat sektöründe zam çanlarının çalmasına neden oldu.

mert inşaat telefon Haberi

mert inşaat telefon


Başak Vadi Konutları satış ofisi ile 0212 665 61 53 telefon numarasından iletişime geçebilir, www.basakvadikonutlari.com internet adresinden Başak Vadi Konutları ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Başak Vadi Konutları projesini hayata geçiren Mert İnşaat firması ile ilgili www.mertinsaat.org internet adresinden referanslarını inceleyebilirsiniz.


Başak Vadi Konutları Başakşehir'de 3 blok halinde yükseliyor. Blokların 10 - 11 katlı olarak yükseldiği Başak Vadi Konutları 90 daireden meydana geliyor. Teslimlerin 2014 yılı Mayıs ayında yapılacağı Başak Vadi Konutları 17 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Başak Vadi Konutları

Tel: 0212 665 61 53 

http://basakvadikonutlari.com

Gülcihan...