06 / 05 / 2024

Mert Pekdemir kim

Mert Pekdemir kim

71 yılı geride bırakan ve ‘güven’ odaklı projelerle adını duyuran Pekdemir İnşaat’ın 3. nesil yöneticisi Mert Pekdemir iddialı konuştu, sadece kendileriyle yarıştıklarını söyledi..

Mert Pekdemir kimdir?

Pekdemir İnşaat'tan Mert Pekdemir kimdir? Mert Pekdemir ile Pekdemir İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Pekdemir İnşaat ne zaman kuruldu? İşte Mert Pekdemir ve Pekdemir İnşaat projeleri...

Evimiz Kocaeli basın toplantısı 16 Eylül'de!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Evimiz Kocaeli'de anahtar teslimleri başladı!

Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Projenin ayrıntılarını Genel Müdür Mert Pekdemir, Bizim Kocaeli gazetesine anlattı. İşte röportaj...

Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir'in 'Evimiz Kocaeli' projesinde yaşam başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurguladı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat‘ın Kocaeli‘de hayata geçirdiği dev konut projesi Evimiz Kocaeli 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketlerini Evimiz Kocaeli’yi ve yatırımlarını anlattı.

Mert Pekdemir: Yalnızca kendimizle yarışıyoruz!

71 yılı geride bırakan ve ‘güven’ odaklı projelerle adını duyuran Pekdemir İnşaat’ın 3. nesil yöneticisi Mert Pekdemir iddialı konuştu, sadece kendileriyle yarıştıklarını söyledi..

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Mert Yıldızhan: Ankara’da geleceğin yatırımı Beytepe!

Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara’nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı!

Mert Döküm İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da konumlandırılan Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor. Mert Döküm İnşaat Rota Office teslimleri 2014 sonunda yapılacak.

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları!

90 adet ofis ve 61 adet dükkandan meydana gelen Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofisler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı..

Mert Döküm İnşaat Rota Office ne zaman teslim?

Mert Döküm İnşaat Rota Office ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının sonu olarak yanıt veriliyor. Rota Office projesinde 1+1 ofisler 68 metrekare ve 2+1 ofisler 115 metrekare alanlarla dizayn edildi

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede?

84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkandan oluşan Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Halkalı cevabı uygun görülüyor...

Mert Yazıcıoğlu: Önümüzdeki haftalarda kredi faizlerinde düşüş yaşanacak!

Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mert Yazıcıoğlu, "Önümüzdeki 2-3 hafta içinde kredi faizlerinde biraz daha düşme göreceğiz, ondan sonra hazine bonosu trendini bekleyecek" dedi.

Mert Pekdemir kim Haberi

Mert Pekdemir kim

Kocaeli'ye Değer Katanlar röportaj serimizde bu hafta, kentimiz inşaat sektörünün amiral gemilerinden Pekdemir İnşaat'ın üçüncü kuşak patronu, mimar Mert Pekdemir konuğumuz oldu.

İşine tutkuyla bağlı bir mimarın, 71 yıllık dev bir markanın kurumsallaşma mücadelesini nasıl yönettiğini dinledik kendisinden. 

21. yüzyıl ticari hayatının tüm dünyaya getirdiği yapısal ve vizyoner değişimlerin rüzgarını arkasına alarak; profesyonelliğe ve uzmanlığa değer veren bir patronun gözünden iş hayatına dair güzel tüyolar aldık genç girişimciler için. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının bulunduğu fincanından filtre kahvesini yudumlarken, sıcak ve samimi bir ortamda kendisine yönelttiğimiz sorular arasında; gayrimenkul sektörünün ülkemiz ve kentimizdeki geleceği, tutkulu bir iş insanı olmanın özel hayatına nasıl yansıdığı, 

71 yılın sorumluluğunu taşımanın ruh halini, bir mimar olarak belediye başkanı olsa neler yapmak isteyeceği ve elbette Pekdemir markasının geleceğine dair...