06 / 05 / 2024

Mert Pekdemir kimdir

Mert Pekdemir kimdir

71 yılı geride bırakan ve ‘güven’ odaklı projelerle adını duyuran Pekdemir İnşaat’ın 3. nesil yöneticisi Mert Pekdemir iddialı konuştu, sadece kendileriyle yarıştıklarını söyledi..

Mert Pekdemir kimdir?

Pekdemir İnşaat'tan Mert Pekdemir kimdir? Mert Pekdemir ile Pekdemir İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Pekdemir İnşaat ne zaman kuruldu? İşte Mert Pekdemir ve Pekdemir İnşaat projeleri...

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mert Boysanoğlu kimdir?

MESA Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürü oldu. Peki, Mert Boysanoğlu kimdir? Mert Boysanoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yetik Kadri Mert kimdir?

Yetik Kadri Mert, STFA Grubu CEO’luk görevine atandı. Peki, Yetik Kadri Mert kimdir? Yetik Kadri Mert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetik Kadri Mert...

Evimiz Kocaeli basın toplantısı 16 Eylül'de!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Mert Tüfekçioğlu kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tüfekçioğlu kimdir? Mert Tüfekçioğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Tüfekçioğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mert Tüfekçioğlu..

Evimiz Kocaeli'de anahtar teslimleri başladı!

Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Projenin ayrıntılarını Genel Müdür Mert Pekdemir, Bizim Kocaeli gazetesine anlattı. İşte röportaj...

Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir'in 'Evimiz Kocaeli' projesinde yaşam başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurguladı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat‘ın Kocaeli‘de hayata geçirdiği dev konut projesi Evimiz Kocaeli 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketlerini Evimiz Kocaeli’yi ve yatırımlarını anlattı.

Nusret Cömert kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert kimdir? Nusret Cömert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nusret Cömert, ne zamandan beri Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Nusret Cömert...

Mert Pekdemir: Yalnızca kendimizle yarışıyoruz!

71 yılı geride bırakan ve ‘güven’ odaklı projelerle adını duyuran Pekdemir İnşaat’ın 3. nesil yöneticisi Mert Pekdemir iddialı konuştu, sadece kendileriyle yarıştıklarını söyledi..

Mert Kayasü kimdir?

Mimar Mert Kayasü kimdir? Mert Kayasü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Kayasü, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mert Kayasü..

Mert Pekdemir kimdir Haberi

Mert Pekdemir kimdir

Kocaeli'ye Değer Katanlar röportaj serimizde bu hafta, kentimiz inşaat sektörünün amiral gemilerinden Pekdemir İnşaat'ın üçüncü kuşak patronu, mimar Mert Pekdemir konuğumuz oldu.

İşine tutkuyla bağlı bir mimarın, 71 yıllık dev bir markanın kurumsallaşma mücadelesini nasıl yönettiğini dinledik kendisinden. 

21. yüzyıl ticari hayatının tüm dünyaya getirdiği yapısal ve vizyoner değişimlerin rüzgarını arkasına alarak; profesyonelliğe ve uzmanlığa değer veren bir patronun gözünden iş hayatına dair güzel tüyolar aldık genç girişimciler için. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının bulunduğu fincanından filtre kahvesini yudumlarken, sıcak ve samimi bir ortamda kendisine yönelttiğimiz sorular arasında; gayrimenkul sektörünün ülkemiz ve kentimizdeki geleceği, tutkulu bir iş insanı olmanın özel hayatına nasıl yansıdığı, 

71 yılın sorumluluğunu taşımanın ruh halini, bir mimar olarak belediye başkanı olsa neler yapmak isteyeceği ve elbette Pekdemir markasının geleceğine dair...