05 / 05 / 2024

Mert Yıldızhan projeleri

Mert Yıldızhan projeleri

Konut almak isteyenlerin önem verdiği konuların başında gelen konut fiyatları alıcıya yüksek gelirken, sektör temsilcileri fiyatlara etki eden unsurların arsa maliyeti ve sosyal donatı alanlarının artması olduğunu belirtiyor.

Mert Yıldızhan: Ucuz konut hayal olacak!

Mert Yıldızhan, 'Konut almak isteyenleri birkaç ay önce dövizdeki aşırı artışın bahar aylarında konut fiyatlarına yansıyacağı konusunda uyarmıştık, ucuz konut almak bundan sonra hayal olacak' dedi...

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Mert Yıldızhan projeleri Haberi

Mert Yıldızhan projeleri


Marka firmaların hayata geçirdiği lüks projeler ile konut anlayışı baştan sona değişti. Artık konut almak isteyenler donanımlı ve sosyal donatı alanlarının da yer aldığı konut projelerine yöneliyor. Ancak konut almak isteyen çoğu kişi için fiyatlar "uçuk" bulunuyor. 

Bu durumun projeyi hayata geçiren firmadan kaynaklanmadığım ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, bir inşaatm çok sayıda farklı sektörün birleşmesi sonucu, yüksek maliyetlerle yapıldığına dikkati çekti. 

Konutun fiyatı arsadan geçer Konut fiyatlarındaki artışta en önemli unsurun arsa maliyetleri olduğunu belirten Yıldızhan, şunlan söyledi: "Gayrimenkul sektöründe projelerin donanımı arttığı için fiyatlar da artıyor. 

Sosyal donatı alanlarının fazla oluşu elbette maliyete de yansıyor. Bu da fiyatlara yansıyor. Fakat piyasayı etkileyen konulardan biri de arazi fiyatlarının yüksek oluşu. Ucuz konutun yolu ucuz arsadan geçiyor. Arsa...