17 / 05 / 2024

mertid

mertid

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği ( MERTİD ) tarafından bu yıl 39'uncusu düzenlenen geleneksel Turizm Haftası Balosu görkemli geçti.

Hamit İzol: Turizm politikası doğru belirlenmeli!

MERTİD Başkanı Hamit İzol, ilin sahip olduğu kıyı şeridi ve Tarsus ilçesinde bulunan inanç turizmi olanakları ile önemli bir destinasyon olduğunu belirterek "Uluslararası kamuoyuna tanıtılması şarttır" dedi.

MERTİD 39. Turizm Haftası Balosu yapıldı!

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği ( MERTİD ) tarafından bu yıl 39'uncusu düzenlenen geleneksel Turizm Haftası Balosu görkemli geçti.

mertid Haberi

mertid

BU yıl 39'uncusu. SULTAŞA medeniyetlere ev sahipliği yapmış Oteli Havuzbaşında bir kentiz. Bu medeniyetlerin düzenlenen Turizm Haftası bizlere bıraktığı son derece Bekir COŞKUN/MERSİN U yıl 39'uncusu, SULTAŞA Oteli Havuzbaşında 'düzenlenen Turizm Haftası Balosu'nda Mersin Valisi özdemir Çakacak. Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejdet Atilla Demirhan. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,kentte bulunan tüm sivil toplum örgütleri ile kent yöneticileri bir araya geldi. Turizmin insanları dolayısıyla da ülkeleri birbirine yaklaştıran, insanlar arasında sevginin saygının ve barışın artmasına vesile olan bir olgu olduğunu belirten Vali Çakacak, "Turizm, aynı zamanda küreselleşen dünyada ülkelerin var olan pastadan daha fazla pay kapma rekabetinde olduğu büyük bir sektördür. Ülkemiz de dünyadaki bu turizm pastasından fazla pay kapmanın uğraşı içinde olan ve bunda da belli bir...