06 / 05 / 2024

Merve Özbey kimdir

Merve Özbey kimdir

Merve Özbey, Watergarden'da hayranları ile biraraya geldi. Özbey,  "Başını sokacak evin olsun" diyen annesini dinleyip tüm kazancını gayrimenkule yatırdığını dile getirdi. 

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Merve Özbey kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Merve Özbey, Watergarden'da hayranları ile biraraya geldi. Özbey,  "Başını sokacak evin olsun" diyen annesini dinleyip tüm kazancını gayrimenkule yatırdığını dile getirdi. 

Merve Özbey: Kazancımı eve yatırıyorum!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Beyoğlu Sanat Performance’ta sevenleriyle buluştu. Özbey, konserlerden kazandığını gayrimenkul yatırımları için harcadığını söyledi.

Merve Özbey Çekmeköy ve Pendik'ten ev aldı!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde yatırım amaçlı iki adet daire satın aldı. Çekmeköy ve Pendik’ten ev alan Özbey, 1 milyon TL ödedi.

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı. Relansman etkinliklerinde Merve Özbey ve Edis sahne aldı.

Merve Toptaş kimdir?

2012 yılında mimar olarak çalışmaya başladığı anonim. ekibinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Merve Toptaş kimdir? Merve Toptaş hangi işlerde görev aldı?

Merve Küpeli kimdir?

Mimar Merve Küpeli kimdir? Merve Küpeli, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Merve Küpeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Merve Küpeli...

Merve Güleryüz kimdir?

Mimar Merve Güleryüz kimdir? Mimar Merve Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Güleryüz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Merve Güleryüz...

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Merve Kahraman kimdir?

İç mimar Merve Kahraman, İtalya'nın Milan şehrindeki Istituto Europeo di Design'de İç Tasarım okudu. İstanbul, New York ve Londra'da çeşitli mimarlık ve tasarım stüdyolarında çalıştı... Peki Merve Kahraman kimdir? İşte biyografisi...

Kaan Borucuoğlu kimdir?

Tahincioğlu Gayrimenkul’den Proyebeyaz Gayrimenkul’e transfer olan konut profesyoneli Kaan Borucuoğlu kimdir? Kaan Borucuoğlu ne zaman Proyebeyaz Gayrimenkul’e geçti? Kaan Borucuoğlu'nun inşaat sektöründeki deneyimleri nelerdir? İşte Kaan Borucuoğlu...

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Merve Özbey kimdir Haberi

Merve Özbey kimdir

Merve Özbey, Watergarden'da hayranlarıyla buluştu. Özbey'e yılbaşında 20 bin liralık kostümle sahneye çıkacağı hatırlatıldı. Özbey, "Kıyafete çok para harcamam ama yılbaşı diye özen gösterdim. Cihan Nacar imzalı bir elbise. O sadece kıyafet değil, bir eser" dedi. 

Milliyet'te yer alan habere göre ünlü popçu, "Başını sokacak evin olsun" diyen annesini dinleyip tüm kazancını gayrimenkule yatırdığını söyledi. 

Genç şarkıcı Merve Özbey, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcı, Etlül ayında 1 milyon TL'ye iki ev satın...