10 / 05 / 2024

Meryem Uzerli kimlere komşu

Meryem Uzerli kimlere komşu

Yeni dizi projesi için Türkiye'ye kesin dönüş yapan Meryem Uzerli yapımcının kendisi için Acarkent'te kiralamayı planladığı villadan vazgeçti. Oyuncu, Levent'te oturan Cem Yılmaz'a komşu oldu.

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Zamlı bayram ikramiyeleri kimlere verilecek, EYT'liler alacak mı? 3 bin TL ikramiye bekleyenler hemen bakın!

Pek çok kişi zamlı bayram ikramiyesinin kimlere verileceğini merak ediyor. Peki Peki zamlı bayram ikramiyesinden kimler, nasıl yararlanacak? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi kimlere verilecek? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesinin kimlere verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimlere verilecek?

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 29 Ekim ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman, kimlere yatacak? 

Vatandaşlık maaşı 11 bin 402 TL mi olacak? Dar gelirliler dikkat! Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere verilecek? 

Aile Destek Programı çerçevesinde Temmuz 2023 itibarıyla uygulanacak vatandaşlık maaşının şartları, başvuru tarihleri ve kaç lira olacağı merak konusu oldu. Peki vatandaşlık maaşı nedir, ne kadar olacak, kimlere verilecek?

EYT'yi kaçıranlar hemen bu detaylara bakın! Kimlere kademeli emeklilik gelecek? Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 

EYT yasasının yürürlüğe alınmasının ardından milyonlarca kişi emekliliğe hak kazandı. Ancak EYT'yi bir günle bile kaçıranlar da oldu. Peki kimlere kademeli emeklilik gelecek? Kademeli emeklilik nasıl işleyecek?

Evlilik kredisi kimlere verilir? Evlilik kredisi şartları nelerdir? Evlilik kredisi nasıl alınır?

Evlilik kredisi yeni evlenecek çiftlerin gündeminde yer alıyor. Evlilik kredisi detayları belli oldu mu? Evlilik kredisi kimlere verilir? İşte tüm araştırılan detaylar!

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak?

Aile Bakanlığından şimdi de son dakika vatandaşlık maaşı müjdesi geldi! Vatandaşlık maaşı kimlere yatırılacak? İşte detaylar...

Vatandaşlık maaşı ne anlama geliyor? Vatandaşlık maaşı kimlere verilir? Vatandaşlık maaşı şartları nelerdir?

Vatandaşlık maaşına dair araştırmalar son sürat devam ediyor. “Vatandaşlık maaşının kimlere nasıl verilecek” sorularının yanıtları araştırılıyor. İşte ayrıntılar…

Bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek? Detaylar tek tek sıralandı! 

Bedelsiz doğalgaz kullanımı ile ilgili detaylar tek tek sıralandı. Peki bu ay doğalgaz kimlere bedava? Ücretsiz doğalgaz ne zaman sona erecek?

Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı başvurusu e devlet üzerinden yapılabilir mi?

Bayram yaklaşırken, bayram harçlığı gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? İşte detaylar!

Bayram ikramiyesi nedir? Kimlere verilir? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Ramazan ayı münasebetiyle gelecek olan bayramda yatacak ikramiyeleri sorgulamaya başladı. Peki Bayram ikramiyesi nedir? Kimlere verilir? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Meryem Uzerli kimlere komşu Haberi

Meryem Uzerli kimlere komşu

Yeni dizi projesi için Türkiye'ye kesin dönüş yapan Meryem Uzerli yapımcının kendisi için Acarkent'te kiralamayı planladığı villadan vazgeçti. Oyuncu, Levent'te oturan Cem Yılmaz'a komşu oldu.Uzerli, aylık 15 bin dolara 8 odalı evi tutmaya karar verdi. Üç katlı ve 600 metrekarelik ev, adının aş dedikodularına karıştığı Ozan Güven'in 100 metre ilerisinde yer alıyor.



Milliyet...