03 / 05 / 2024

meryem uzerli ozan güven kiralık ev

meryem uzerli ozan güven kiralık ev

Başrollerini Meryem Uzerli, Belçim Bilgin Erdoğan ve Ozan Güven paylaştığı ‘Annemin Yarası’ filminin çekimlerine yağmur yüzünden ara verildi. Uzerli ve Güven’in kiraladıkları villayı, Sava Nehri’nin taşması nedeniyle su bastı.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açıyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, senelerdir hayalini kurduğu kafe projesini hayata geçiriyor. İki mekan açacak olan güzel oyuncu, markasını dünyaya taşımak istiyor

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatihr'te 200 bin tL sermaye bedeli ile İhsan Can ve Ozan Aziz Can ortaklığında kuruldu.

Meryem Uzerli: Bir tane dairem var!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli sessizliğini bozdu. Katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan Meryem Uzerli, "Bir tane dairem var, başka bir yatırımım yok" dedi...

Kayseri Tarihi Meryem Ana Kilisesi binası kütüphane oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kiçikapı’da bulunan Tarihi Meryem Ana Kilisesi binasını restore ederek 50 bin kitaplık bir kütüphaneye dönüştürdü.

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir kütüphanesi’ne çevirilen Tarihi Meryem Ana Kilisesi yarın açılacak.

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Kütüphanesi’ne dönüştürülen Kiçikapı’daki Tarihi Meryem Ana Kilisesi'ni bugün itibariyle hizmete açıyor.

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kütüphaneye dönüştürülme çalışmalara devam eden Tarihi Meryem Ana Kilisesi’nde incelemeler yaptı.

meryem uzerli ozan güven kiralık ev Haberi

meryem uzerli ozan güven kiralık ev

Başrollerini Meryem Uzerli, Belçim Bilgin Erdoğan ve Ozan Güven paylaştığı ‘Annemin Yarası’ filminin  çekimlerine yağmur yüzünden ara verildi. Sırp Alo gazetesinin haberine göre, sevgili oldukları iddia edilen Uzerli ve Güven’in kiraladıkları villayı, Sava Nehri’nin taşması nedeniyle su bastı. Kanalizasyon tesisatı tıkanan villadaki eşyalar, tamamen kullanılmaz hale geldi. Film çekiminde kullanılan ekipmanların da yağmurdan zarar gördüğü gazetede yer...