06 / 05 / 2024

Meryem Yaşakan

Meryem Yaşakan

Yeşilce Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşakan, Laman Mammadova tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Yıllardır dışarıya akan para bütçede kalacak! 200 ton üretim kapasitesi var

Türk savunma sanayisindeki yerliye dönüş çalışmaları kapsamında üretilen enerjetik malzemelerle doldurulan nüfuz edici yeni bombalar Türk Hava Kuvvetlerinin kullanımına sunulmaya başlandı. Savunma sanayisinde kritik alanlardaki yurt dışına bağımlılığı sonlandırmaya ilişkin çalışmalarda yeni başarı e

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Doku Proje Zemin İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Proje Zemin İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yaşakan tarafından kuruldu.

Meryem Uzerli yeni evine taşındı!

Meryem Uzerli kirasının yüksek olması nedeniyle başka bir eve taşındı. Uzerli "Kira çok pahalı geldi. Artık daha ekonomik yaşamak zorundayım" diye açıklama yaptı.

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Maltepe Gülsuyu'na Tarık Akan Parkı!

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Tarık Akan’ın adı, Gülsuyu Mahallesi’nde bulunan bir parkta yaşayacak

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Tarık Akan'ın adı, evinin bulunduğu sokağa verilecek!

Bodrum Belediye Meclisince, bir süre önce yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Akan'ın adının, evinin bulunduğu sokağa verilmesi kararı alındı.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Meryem Uzerli 2.5 milyon TL'ye İstanbul'dan ev alacak!

Gecenin Kraliçesi dizisiyle hüsrana uğrayan Meryem Uzerli, Almanya'ya dönme krarı aldı. Ünlü oyuncu son reklam filminden kazanacağı 2.5 milyon lirayla İstanbul'dan bir ev almayı planlanıyor.

Antalya Büyükşehir'den Meryem Kıvrak’a ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre’de bir harabede yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Meryem Kıvrak’a konteynır ev gönderdi. Yeni evine kavuşan Meryem teyze “En büyük hayalimi Başkan Türel gerçekleştirdi” dedi.

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi'nde kuruldu.

Meryem Yaşakan Haberi

Meryem Yaşakan
Yeşilce Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşakan, Laman Mammadova tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Yeşilce Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü zemin döşeme malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak 2. Her türlü PVC malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak 3. Her türlü parke imalatı ve pazarlamasını yapmak, 4. Her türlü asma tavan imalatı montajı ve pazarlaması yapmak 5. Her türlü alçıpan imalatı işçiliği ve pazarlaması yapmak 6. Her türlü inşaat malzemelerinin imalatını ve pazarlamasını yapmak 7. Her türlü tadilat, dekorasyon, dış cephe,yalıtım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak 8. İnşaat sektöründe ihtiyaç duyabileceği her türlü inşaat makinelerini ve aksamını almak ve satışını yapmak, 9. Satın...