06 / 05 / 2024

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi adres 

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi adres 

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Aktürk tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

1915 Çanakkale Köprüsü turizm gelirini artıracak!

Yapımı bittiğinde "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nü anlattı. 

Argaeus Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Argaeus Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mirac Bal ve Ogün Köprülü ortaklığında kuruldu.

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Aktürk tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını şimdiden yüzde 23 artırdı!

ERA Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, geçtiğimiz günlerde temelleri atılan ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nü gayrimenkul sektörü açısından değerlendirdi. Atalay, köprü bittiğinde bölgeye ulaşımın kolaylaşacağını, bu sayede turizm ve ticaretin de gelişeceğini belirtti.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Cunda Köprüsü '350 fore kazık' üzerinde yükseliyor!

Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Ayvalık ile Cunda Adası'nı birbirine bağlayacak köprünün inşaatında, çakılacak fore kazık sayısı, zeminin çürük çıkması nedeniyle 73'ten 350'ye çıkarıldı.

Samsun Vezirköprü'ye dev turizm yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan yatırımlar ve turizm hamleleri ile Vezirköprü'nün kaderini değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da büyük önem verdiği Vezirköprü, son iki yılda birçok turistik yatırıma kavuştu.

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi adres  Haberi

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi adres 

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Aktürk tarafından kuruldu.

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı...