29 / 04 / 2024

Mesa 14 Yapı İnşaat

Mesa 14 Yapı İnşaat

Mesa 14 Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Gündüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

SGK’dan 14 milyon kişiye dev kampanya! Borcu olanlara duyurulur! O tarihe kadar başvuru yapılması gerekiyor!

SGK 14 milyon kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Vergi borcu yapılandırma detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki borç yapılandırmada son durum ne?

Belediyelerin yapı ruhsatı verdiği bina sayısı yüzde 14 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, belediyelerin yapı ruhsatı verdiği bina sayısı yüzde 14 arttı.

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Kapadokya'da 5 yapı daha yıkıldı!

Kapadokya peribacalarının yakınında bulunan ve yıkım kararı alınan yapılardan 5 tanesi daha yıkıldı. Ekipler 14 yapının daha yıkılması için çalışma yapılacak...

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki 14 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Gecekondu Müdürlüğü ekipleri kaçak yapı fırsatçılarına göz açtırmıyor. Bölgede bulunan 14 kaçak yapı yıkıldı.

Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı! 449 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığıyla, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı.

Mesa 14 Yapı İnşaat Haberi

Mesa 14 Yapı İnşaat

Mesa 14 Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Gündüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Mesa 14 Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...