03 / 05 / 2024

mesa ankara arsa alımı

mesa ankara arsa alımı

Çok ortaklı yapısıyla 45 yıldır faaliyet gösteren MESA Ankara'da 160 milyon TL'lik arsa aldı. Şirket arsada 1.700 konutluk proje geliştirmeyi planlıyor.

Ankara 'Arsa Avcısı' operasyonunda 19 şüpheli tutuklandı!

Ankara'da 14 şehirde arazilerini satmak vaadiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 19 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Ankara'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara İli Yenidoğan Mahallesi Hacı Bayram Bulvarı'nda yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 558 bin 700 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Ankara Yenimahalle'de 13.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan 9. etap uygulama imar planı kapsamında kalan arsa 13 milyom 464 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Yenimahalle'de 16.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi İvedikköy Mahallesi'nde yer alan 10.464,00 metrekare yüzölçümlü arsa 16 milyon 742 bin 400 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Akyurt'ta 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara İli Akyurt İlçesi'ne bağlı Balıkhisar ve Saracalar Mahallesi'ndeki 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 8 Kasım'da gerçekleşecek..

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 63354 ada, 4 nolu parseldeki arsa ÖİB tarafından satılıyor..

Ankara Yenimahalle Susuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Maliye Hâzinesi adına kayıtlı, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor..

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, Virancık Mahallesi'ndeki konut alanlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

TSKB'den Ankara Yenimahalle'de satılık arsa!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ve ID Consultancy (IDC), Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa, 36 bin 695 metrekare alana sahip.

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Ankara Yenimahalle'de 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor..

Ankara Altındağ'da 23.9 milyon liraya satılık 5 arsa!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa satışa sunuluyor. Arsalar için ihale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

mesa ankara arsa alımı Haberi

mesa ankara arsa alımı

Konut piyasasının köklü şirketlerinden MESA Ankara'da 160 milyon TL'lik arsa alımı yaptı. 96 dönümlük arsaya 1.700 konut inşa etmeyi planlıyor.


Çok ortaklı yapısıyla 45 yıldır faaliyet gösteren MESA bu yılın ilk çeyreğinde el değiştirmişti. "Yeni MESA" adıyla yola devam etme kararı alan şirket hisseleri el değiştirdikten sonra ilk büyük arsa alımını yaptı.


Ankara Eryaman Göksu Mahallesi'nde 96 bin metrekarelik arsanın alımı için anlaşma sağlandı. Toplam 160 milyon TL'lik alım için 110 milyon TL'lik ödeme yapıldı. Şirket arsada 1.700 konutluk proje geliştirmeyi planlıyor.


Yeni yapılanma sürecine giren MESA'da yaklaşık 15 yıldır "Genel Müdür" olarak görev yapmakta olan Can Aynagöz geçtiğimiz ay görevinden ayrıldı. Şirket satış ve pazarlama alanında yapacağı yeni hamleler için SİNPAŞ Yapı'nın efsane yöneticilerinden Tolga Bıyıklıoğlu'nu transfer etmişti. Bıyıklıoğlu'nun yıllardır şişen...