30 / 04 / 2024

MESA Ankara Uluslararası Film Festivali

MESA Ankara Uluslararası Film Festivali

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu.

MESA'ya Ankara Uluslararası Film Festivali’nden sponsorluk plaketi!

İnşaat ve konut sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürecek.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

MESA Ankara Uluslararası Film Festivali Haberi

MESA Ankara Uluslararası Film Festivali

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu. Aynagöz, Saklı filmi ile “Umut veren en iyi kadın oyuncu” dalına layık görülen Şehnaz Bölen’e ödülünü verdi. 


İnşaat sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürdü.  45 ülkeden toplan 213 filmi sinemaseverlerle buluşturan 27. Ankara Uluslararası Film Festivali, 8 Mayıs akşamı Akün Sahnesi’nde düzenlenen ödül ve kapanış töreni ile sinemaseverlere veda etti. Festival kapsamında düzenlenen Ulusal Uzun Film Yarışması’nın galibi ‘Ana Yurdu’ olurken, Mahmut Tali Öngören Özel Ödülü’nü “Toz Bezi” kazandı. Ulusal Belgesel Film Yarışmasının birincisi ‘Kayıp...