07 / 05 / 2024

mesa film festivali sponsoru

mesa film festivali sponsoru

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu.

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2019 seçkisinde yer alan BASKI (PUSH) filmi 6 Şubat tarihinde Pera Müzesi’nde tekrar izleyiciyle buluşuyor...

Konut bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nden sonra film seçkisinde yer alan Baskı (Push) filmi, Şubat ayında bir panele konu oluyor. 6 Şubat tarihinde yapılacak film gösteriminin ardından düzenlenecek panelin konusu; Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

En iyi restore edilen ev ödülü Asmazlar Bağ Evi'ne verildi!

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Antalya Film Festivali'nin kapanış partisini Taksim 360 üstleniyor!

Uluslararası Antalya Film Festivali, 27 Ekim Cuma gecesi Taksim 360'ın ev sahipliği yaptığı Kapanış Partisi ile veda ediyor...

SAMM Developments’dan Türk sinemasına destek!

Kanada’nın Toronto şehrinde dev inşaat projeleriyle dikkat çeken SAMM Developments, 42. Toronto Film Festivali’nde Türkiye’den katılımcılara sponsor oldu.

Akbulut Konak Safranbolu'da en iyi restore edilen ev oldu!

Safranbolu’da, '17. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali' Etkinlikleri Kapsamında, 'En İyi Restore Edilen Ev' Plaketi Akbulut Konak'a Törenle Çakıldı.

MESA, Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ödül verdi!

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu.

MESA'ya Ankara Uluslararası Film Festivali’nden sponsorluk plaketi!

İnşaat ve konut sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürecek.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Antalya Film Festivali Cam Piramit'le süsleniyor!

Antalya'da 29 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali için hazırlanan Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi, profesyonel dağcılar tarafından giydiriliyor.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

mesa film festivali sponsoru Haberi

mesa film festivali sponsoru

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorlarından MESA, festivalin ödül töreninde de yer aldı. MESA Yönetim Kurulu üyesi Can Aynagöz, festivalde ödül veren isimlerden oldu. Aynagöz, Saklı filmi ile “Umut veren en iyi kadın oyuncu” dalına layık görülen Şehnaz Bölen’e ödülünü verdi. 


İnşaat sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürdü.  45 ülkeden toplan 213 filmi sinemaseverlerle buluşturan 27. Ankara Uluslararası Film Festivali, 8 Mayıs akşamı Akün Sahnesi’nde düzenlenen ödül ve kapanış töreni ile sinemaseverlere veda etti. Festival kapsamında düzenlenen Ulusal Uzun Film Yarışması’nın galibi ‘Ana Yurdu’ olurken, Mahmut Tali Öngören Özel Ödülü’nü “Toz Bezi” kazandı. Ulusal Belgesel Film Yarışmasının birincisi ‘Kayıp...