02 / 05 / 2024

Mesa kaliteli yönetim plaketi

Mesa kaliteli yönetim plaketi

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

KalDer, Mesa'ya kaliteli yönetim plaketi verdi!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

Mesa'da yönetim değişikliği!

Türkiye inşaat sektörünün köklü firmalarından Mesa'da hisse devri süreci netleşti. Yönetim Kurulu küçülen şirkette Erhan Boysanoğlu başkanlığı halen sürdürürken, Evren Ünver yönetim kuruluna hissedar olarak girdi.

Betek, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni aldı!

Filli Boya ve Capatect markalarıyla pazar lideri olan Betek, kaliteli üretim ve çevreci politikaları çerçevesinde sahip olduğu belgelere bir yenisini daha ekleyerek ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni aldı..

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

Yapı Kredi Koray GYO, yönetim ve denetim kurulu üyeleri görevlerini açıkladı!

Yapı Kredi Koray GYO, yönetim ve denetim kurulu üyerinin, görevi, mesleği, üstlendiği görevleri ve sermaye paylarını açıkladı

Enka İnşaat, yönetim kurulu üye adayları için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat, bağımsız yönetim kurulu üye adayları için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik: Yabancıya konut satışının önü açılmalı!

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Avrupa'da bazı ülkelerin yabancılara konut satışından önemli gelir elde ettiklerine işaret ederek, Türkiye'de de yabancıya konut satışını önemsediklerini söyledi

Özderici GYO, kar payı dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı!

Özderici GYO, 2011 yılı kar payı dağılımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı

Nil Yönetim Hizmetleri 31 Mart'ta genel kurula gidiyor!

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm, olağan genel kurulunu 31 Mart 2012 tarihinde yapacak

Van'daki çadırkentlerde yönetim sorunu yaşanıyor!

Mimar Sinan Çadırkenti, iyi yönetim ilkesinden ne denli uzak olduğumuzun acıklı bir karikatürü. Burada yaşayanların sefaleti, insanı isyana sürüklüyor

Mesa kaliteli yönetim plaketi Haberi

Mesa kaliteli yönetim plaketi


Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu.


Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Evren Ünver’i ziyaret eden KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Karyağdı, Mesa’nın KalDer üyeliğinde 15.yılı doldurduğunu hatırlatırken, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu. 


KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karyağdı ve beraberindeki heyeti Mesa Holding’de kabul eden Evren Ünver de; Mesa’nın 47 yıllık köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatırken KalDer üyeliğinde 15.yıl plaketini sevinçle aldıklarını söyledi. Ünver; “Mesa; mükemmellik kültürünün toplumumuza yerleşmesi için yapılan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdürecektir. Yönetimde kalite anlayışımızı da her yıl daha da güçlendiriyoruz. KalDer’e desteğimiz de sürecek” dedi. 


İstanbul merkezli KalDer ;Türkiye’de yönetim kalitesini yükseltmek ve toplumda mükemmelik kültürünü yaygınlaştırmak için 25 yıldır Türkiye genelinde...