21 / 05 / 2024

mesa koza ne zaman teslim

mesa koza ne zaman teslim

Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde yükselen Mesa Koza 66 projesi 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde dairelerden oluşuyor. İşte Mesa Koza 66 satış ofisi iletişim bilgileri...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

mesa koza ne zaman teslim Haberi

mesa koza ne zaman teslim

Mesa Koza 66 satış ofisi iletişim bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Mesa imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje zemin+35 katlı kule blok ve zemin+8 katlı yatay blok olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.


Mesa Koza Evleri kulede 156, yatay blok'ta ise 50 daire olmak üzere toplam 206 konuttan meydana geliyor. 8 bin 766 metrekarelik arazi üzerinde yayılan projede geniş bir vadi manzarası bulunuyor.


Mesa Koza 66 Ankara projesi kule blokta yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. Yatay blokta ise stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Ankara Mesa...