03 / 05 / 2024

Mesa Marmara ev fiyatları

Mesa Marmara ev fiyatları

Mesa Marmara Kartal satılık daire fiyatları 3+1'lerde peşinde 846 bin TL'den başlıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Mesa Marmara Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Mesa Mesken'den 4 yeni proje! 3'ü İstanbul'da!

Kurulduğu tarihten bu yana onlarca aileyi ev sahibi yapan Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Şirketin ayrıca 9 projesinde de satış süreci devam ediyor...

Huzurlu Marmara Güneşli teslimat!

Huzulu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da 0,29'dan başlayan oranlarla ev sahibi olmak mümkün...

Mesa Marmara ev fiyatları Haberi

Mesa Marmara ev fiyatları


Mesa Marmara Evleri projesi Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçiriliyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesi 105 daireden meydana geliyor.


Mesa Marmara Kartal satılık daire tipleri olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde teslimler Haziran 2017 yılında yapılıyor.


Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde yüzde 30 peşinat ödemesinden sonra, iki ara ödeme yaparak, kalan tutar firma bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan ödeniyor.


Mesa Marmara Kartal'da 2+1 daire tipleri tükendi. Mesa Marmara Kartal'da satılık 3+1 dairelerin fiyatları peşinde 846 bin liradan başlıyor. Mesa Marmara Kartal'da daire alanları 96 ila 122 metrekare arasında değişiyor.




Telefon: 444 9 366 

Web adresi: www.mesa.com.tr

Gülcihan...