04 / 05 / 2024

Mesa Marmara ne zaman teslim edilecek

Mesa Marmara ne zaman teslim edilecek

Kartal Mesa Marmara iletişim için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje Bağdat Caddesi'ne 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta E-5 hattında konumlanan ve 2012 yılında hizmete açılan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara ne zaman teslim edilecek Haberi

Mesa Marmara ne zaman teslim edilecek

20 katlı tek bloktan oluşan Mesa Marmara Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Proje 105 adet daireden meydana geliyor. 


Kartal Mesa Marmara iletişim için satış ofisi ile 444 9 366 telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika, İDO Pendik İskelesine 7 dakika, Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Konutların Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan Mesa Marmara Residence'de yüzde 30 peşinde, kalan bedelin yüzde 30'u 12 ay sonra, yüzde 30'u 24 ay sonra ödeniyor. Projede 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Mesa Marmara Evleri Mesa Mesken tarafından inşa ediliyor. Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların sunulduğu projede 2 bin 740 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Mesa Marmara Kartal'da 2 oda 1 salon ev fiyatları...