03 / 05 / 2024

mesa yeşilyaka projesi

mesa yeşilyaka projesi

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yabancı yatırımcılardan özellikle de Körfez Bölgesi'nden yoğun talep aldıklarını söyleyerek bu taleplere pek sıcak bakmadıklarını belirtti.

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mesa Urla Kekliktepe'nin örnek villası hazır! 27 milyon TL'ye 4+1 villa!

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle dikkt çeken Mesa'nın Urla Kekliktepe projesinde fyatlar 27 milyon TL'den başlıyor. İşte Mesa Urla Kekliktepe projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

mesa yeşilyaka projesi Haberi

mesa yeşilyaka projesi

Büyükçekmece'de toplam 500 villadan oluşan Yeşilyaka projesinin ilk etabını satışa çıkaran Mesa- Nurol, 1 milyon metrekare alanda doğa içinde bir yaşam sunuyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Daha önce de bahçeli evler yaptık. Ama çok katlı konut yapmaya başlayınca masal bitti demişlerdi. Bu projeyle masal yeniden başlayacak" diyor. 


Gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması olan Mesa ve Nurol, Büyükçekmece Sırtköy'de 1 milyon metrekare alanda toplam 500 villadan oluşması planlanan Yeşilyaka projesi için yeniden bir araya geldi. Yeşilyaka projesinde her villa yaklaşık bin metrekarelik arsaya sahip olacak. Projenin 56 villadan oluşan Yeşilyaka Koni adlı ilk etabı satışa çıktı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ile projeyi konuştuk: 


Projenin arazisi ne zaman alındı ve ne kadar sürede projeyi geliştirdiniz? 

Büyükçekmece Gölü manzaralı 1...