08 / 05 / 2024

MESAnın ödüllü projeleri

MESAnın ödüllü projeleri

European Property Awards’da bu yıl MESA, iki projesiyle iki ayrı kategoride büyük ödüle uzandı. MESA Cadde ve MESA Koza66 yoğun ilgi gördü.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yatırımcılar dikkat! Doların düşüp düşmeyeceği netlik kazandı

Fed tarafından ABD Kongresi için yılda iki kez hazırlanan yarı yıllık Para Politikası Raporu'nun haziran sayısı yayımlandı. Raporda enflasyon nedeniyle oluşan sıklaşma politikasına değinildi. Bu da doların düşmeyeceği anlamına geliyor.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikalarının dönemsel getiri oranı yüzde 2,5315!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurtiçi halka arz ihracına ilişkin kira sertifikalarının yıllık basit getiri oranı yüzde 12,00, dönemsel getiri oranı ise yüzde 2,5315 olarak belirlendi.

Bereket Varlık Kiralama'nın dönemsel getiri oranı yüzde 4,3274 oldu!

Bereket Varlık Kiralama'nın talep toplamasını 7-8 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştireceği yurtiçi halka arz ihracına ilişkin kira sertifikalarının yıllık basit getiri oranı yüzde 8,10, dönemsel getiri oranı ise yüzde 4,3274 olarak belirlendi.

Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın Mardin'deki evi müze oluyor!

Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın Mardin de doğup büyüdüğü veevin müzeye dönüştürülmesi için proje hazırlandı...

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 22,50!

TF Varlık Kiralama'nın yurt içinde halka arz yöntemi ile ihracını gerçekleştirecek olduğumuz ilgili kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 22,50 dönemsel getiri oranı yüzde 5,5479 olarak belirlendi...

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikasının yıllık ve dönemsel getiri oranı!

Bereket Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 20,00 dönemsel getiri oranı ise yüzde 6,1370 olarak belirlendi...

20 yılda riskli binaların tamamını dönüştüreceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "20 yıllık süreçte de tüm şehirlerimizdeki riskli binaların tamamının dönüşümünü sağlamış olacağız.” dedi.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının yıllık getirisi yüzde 24,50!

TF Varlık Kiralama tarafından yurt içinde ihracı gerçekleştirilecek kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 24,50 dönemsel getiri oranı yüzde 6,3767 olarak belirlendi...

Tf Varlık Kiralama kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 18.50!

Tf Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 18.50, dönemsel getiri oranı yüzde 4,1055 olarak belirlendi...

MESAnın ödüllü projeleri Haberi

MESAnın ödüllü projeleri

Türkiye’nin köklü markası MESA, en büyük ve en önemli uluslararası gayrimenkul ödüllerinden International Property Awards 2017-2018’e imza attı. 

Mesa Mesken,  MESA Cadde projesi ile “Architecture Multiple Residence (Çoklu Konut Mimarisi)”, MESA Koza66 ile de “Residential High-Rise Architecture (Çok Katlı Konut Mimarisi)” kategorilerinde ‘en iyi’ seçilerek iki ödül birden aldı.

26 Ekim 2017 akşamı Londra’da düzenlenen International Property Awards (IPA) Ödül Töreni’ne, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Mert Boysanoğlu, Caba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Balyen, Aslan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan ile MESA Cadde’nin Mimarı Murat Kader ve MESA Koza66’nın Mimarı Ali Osman Öztürk katıldılar.

Bizleri gururlandıran bir değerlendirme oldu

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “MESA’nın geleneksel kalite ve yüksek standartlarının, böylesine prestijli bir uluslararası yarışmada, böylesine önemli bir...