07 / 05 / 2024

Mescid-i Aksa nerede

Mescid-i Aksa nerede

İsrail meclisindeki Arap milletvekillerinden Cemal Zahalka, Mescid-i Aksa'nın yıkılma tehlikesi altında olduğunu söyledi. Zahalka, İsrail'in Harem-i Şerif altında yaptığı kazılar nedeniyle Mescid-i Aksa'nın depremde yıkılacağını ifade etti.

Deprem anında evin içinde nerede durmalıyız? Depremde binanın ilk neresi çöker?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ölçekli depremin ardından vatandaşlar, deprem anında heyecan yapmamak ya da bilinçli olmak adına araştırmalar yapmaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

En ucuz haliyle PHILIPS Marathon Ultimate süpürge! İşte o adresler! Philips  21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips Marathon Ultimate, en ucuz nerede diye soruyorsanız işte bu haber sizin için. Nerede en uygun fiyatlı Philips Marathon Ultimate bulabilirim diyenler için fiyatları araştırdık ve listeledik. Sizde acele edin ve indirimli fiyatlardan Philips Marathon Ultimate toz torbasız süpürgeyi satın alın.

Tapusuz yerin satışı nasıl ve nereden yapılır?

Tapulu tüm gayrimenkullerin alım satım işlemleri tapu dairelerinde gerçekleşiyor. Tapusu olmayan bir gayrimenkulü satmak ya da almak isteyenler ise işlemleri nerede yapacaklarını merak ediyor...

OYAK Çiğli nerede? Lokasyon bilgisi!

OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK Çiğli nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Çiğli lokasyon bilgisi...

İsrailli Yahudiler Mescid-i Aksa'yı yıkmak istiyor mu?

Anadolu Ajansı ekibi işgal altındaki Doğu Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, "Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz?" sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

İsrail, Kudüs’ten Mescid-i Aksa’ya ulaşacak demiryolu hattı inşa edecek! ​

Mescid-i Aksa üzerine tapınak yaparak büyük Yahudi Krallğı'nı kurma hayali kuran İsrail, yeraltı demiryolu hattı inşa etmek için harekete geçti.

İslami Vakıflar İdaresi'nden Mescid-i Aksa'daki inşaat çalışmasının durdurulması çağrısı!

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

İsrail teleferik projesi Kudüs'ü Yahudileştirecek!

Mescid-i Aksa İmamı ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te hayata geçireceği teleferik projesinin şehri Yahudileştireceğini kaydetti.

Mescid-i Aksa minberinden İsrail'in yıkım politikasına tepki!

Mescid-i Aksa İmam ve Hatibi Şeyh Yusuf Ebu Suneyne, İsrail'in Filistinlilerin konutlarına yönelik olan yıkım politikasını "etnik temizliğin" bir parçası olarak nitelendirdi.

İsrail Kudüs'te bir Filistinliye evini kendi elleriyle yıktırdı!

İsrail yönetimine bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altındaki Kudüs'te bir Filistinliye, Mescid-i Aksa'nın güney yakasında yer alan Silvan beldesindeki evini kendi elleriyle yıktırdı. 

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

İsrail'den Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni adım!

İsrail Meclisi, Mescid-i Aksa’nın güneyinde yer alan Silvan Mahallesi’nde Yahudi yerleşim birimleri kurulmasını öngören yasa tasarısını 61 oyla kabul etti...

Mescid-i Aksa nerede Haberi

Mescid-i Aksa nerede

İsrail meclisindeki Arap milletvekillerinden Cemal Zahalka, İsrail'in Harem-i Şerif altında yaptığı kazıların Mescid-i Aksa'ya zarar verdiğini ifade etti. Herhangi bir depremde Mescid-i Aksa'nın yıkılacağını belirten Zahalka, Aksa'nın bin yıldan aşkın zamandır depreme dayandığını ifade etti.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, 1927'deki depremin büyük yıkıma ve can kaybına yol açtığını hatırlatan Zahalka, Filistin yönetimine uluslararası kurumları bu konuda göreve davet etmesi çağrısında...