29 / 04 / 2024

MESİAD üyeleri

MESİAD üyeleri

Coşkun Doğmuş: MESİAD, geleceği kurgulamak adına var olan bütün verileri en iyi şekilde değerlendirerek, kent yaşamına, ekonomik gelişmeye, sosyalleşmeye dönük çalışmalar içinde başarılı olmuş iş insanları grubudur.

Hasan Engin: İş verene kira yardımı yapılmalı!

MESİAD Başkanı Hasan Engin, Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan “Ekonomi İstikrar Kalkanı” paketini değerlendirdi…

Ankara Kahramankazan'a 106 fabrika kurulacak!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Levent Çamur, ORSİAD Üyeleri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifinin Kahramankazan'da aldığı 500 dönümlük araziye 106 fabrika kurulacağını müjdeledi.

MESİAD: Mersin'e metro yerine hafif raylı sistem yapılmalı!

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, kentin en büyük problemlerinden biri olan ulaşım sorununun çözülmesinin hızlandırılması gerektiğini, metro yerine hafif raylı sistemin yapılması önerisinde bulundu…

Adıyaman'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Adıyaman Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Adıyaman Kahta Çayı imar planı reddedildi!

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

İMSİAD Üyeleri Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa sanayide kendisini dünyaya kanıtladı, gayrimenkulde de kanıtlayacak" dedi.

Adıyaman'da GES'lerin bazıları ertelendi!

İl Genel Meclis üyeleri Adıyaman’da yapılması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) ile ilgili dosyaların bazılarını komisyona havale ederken, bazılarını ise bir sonraki aya erteledi.

GESİAD gayrimenkul yatırımlarını Moment İstanbul'dan yaptı!

Gebze Sanayici İş Adamları Demeği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihini, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.Bölgenin en çok talep gören projelerinden Moment İstanbul'da daireler 275 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul Konutları'nda başlangıç fiyatı 275 bin TL!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı. Moment İstanbul'da fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor..

GESİAD'ın gayrimenkul yatırımında tercihi Moment İstanbul oldu!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği ( GESİAD ) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal 'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.

Ankara Sanayi Caddesi'ne düzenleme sözü!

Elektrik Malzeme Satıcıları ve İş Adamları Derneği (EMSİAD) üyeleri, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret ederek Sanayi Caddesi'nde yaşanan trafik ve otopark sorununun çözülmesi taleplerini iletti.

MESİAD üyeleri Haberi

MESİAD üyeleri


MESİAD, önyargılardan arınmış, geleceği kurgulamak adına var olan bütün verileri en iyi şekilde değerlendirerek, kent yaşamına, ekonomik gelişmeye, sosyalleşmeye dönük çalışmalar içinde olan ve bu çalışmalarını ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte yapmaya çalışan, birçok alanda da başarılı olmuş iş insanları grubudur. Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MESİAD), kentimizde, bölgemizde ve ülkemizde insan yaşamına uygun koşulların yaratılması için, başta ekonomik gelişmeler olmak üzere, sosyal, toplumsal ve kültürel alanda projeler üreterek, fikri önderlik yapmaya çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. MESİAD, kent bileşenleriyle birlikte, sorunları gerçekçi bir zeminde değerlendirerek, çözüm yollannı aramaya ve her olumlu girişime katkı sunmaya çalışan bir gönüllü sivil toplum örgütüdür. 


MESİAD, hiç bir partinin, hiç bir ideolojinin, hiç bir grubun etkisinde kalmadan, kendi öz güveniyle, üretmenin, paylaşmanın, kalkınmanın insan...