29 / 04 / 2024

mesire alanı projesi

mesire alanı projesi

Özel İdare’nin, DİKA ile birlikte Batı Raman eteklerine planladığı mesire alanı projesine izin çıkmadı. Petrol arama sahasına yakın bölgede olduğu gerekçesiyle 290 dönümlük alana mesire alanı projesi askıya alındı.

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

Darıca Belediyesi'nden mesire alanında inşaat ihalesi!

Darıca Belediyesi tarafından mesire alanı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

mesire alanı projesi Haberi

mesire alanı projesi

İl Özel İdaresi’nin, Batman’a nefes aldıracak mesire alanı projesine Türkiye Petrolleri, ‘petrol kuyularına yakın’ gerekçesiyle izin vermedi. Bazı üst düzey yetkililerin arabulucuk görevi üstlendiği öğrenilirken, Özel İdare’nin kente nefes aldıracak proje için alternatif yer arayışı da sürdürdüğü gelen haberler arasında. Petrol sahalarına yakın olduğu gerekçesiyle mesire alanı projesine izin verilmemesi, yurttaşlar arasında şaşkınlık yarattı. Özel İdare’nin DİKA desteğiyle hazırladığı proje kapsamında mesire alanına yapmayı hedeflediği çalışmalar şöyle; “1182 ağaç dikilecek, 80 oturma bankayı yapılacak, 1 adet mini çocuk oyun grubu ve gemi şeklinde ahşaptan yapma çocuk alanı yapılacak, üç bölgede 10’lu fitness aletleri olacak, 5 adet el şeklinde figür olacak, 70 adet barbekü seti yapılacak, 70 adet 5x5 kamelya yapılacak, 100 adet ahşaptan çöp kovası olacak, üç adet basketbol...