20 / 05 / 2024

Mesken Müdürü Mehmet Kahveci kimdir

Mesken Müdürü Mehmet Kahveci kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürü Mehmet Kahveci, 16 Nisan 2012 tarihinde Mesken Şube Müdürlüğü görevine atanmıştır. Peki Mehmet Kahveci kimdir? İşte Mehmet Kahveci'nin detaylı özgeçmişi…

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Suna Kotan, Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirildi.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Serhan Kolaç, SAf GYO Genel Müdürü oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması nedeniyle, Genel Müdür vekili olarak Mehmet Serhan Kolaç'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Nuh Çimento'da Genel Müdür değişikliği!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında; Genel Müdür Mehmet Hayrettin Şener'in görevden ayrılmasına, yerine Sinan Urhan'ın atanmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Konut kredisini devretmek mümkün müdür?

Kredi kullanılarak satın alınan mesken farklı nedenlerden dolayı henüz borcu bitmeden satılmak istenebiliyor. Peki, henüz borcu kapatılmayan kredili ev nasıl devredilir? Konut kredisini devretmek mümkün müdür?

Mesken Müdürü Mehmet Kahveci kimdir Haberi

Mesken Müdürü Mehmet Kahveci kimdir

Mehmet Kahveci kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürü Mehmet Kahveci, 1956 yılında Kahramanmaraş’ ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1986 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


Mehmet Kahveci, 1994 yılına kadar serbest mimar olarak çalıştı. Aynı yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belbim A.Ş. de göreve başladı. 1995 yılının Nisan ayında Beyoğlu Belediye Başkanlığında göreve başladı. 1999-2004 yılları arasında Beyoğlu Belediye Başkanlığında İmar Müdürü olarak görev yaptı. 2004 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak bir yıl görev yaptıktan sonra 2005-2009 yılları arasında Boğaziçi İmar Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini ifa etmiştir. 


Mehmet  Kahveci, 2009 - 2012 yılları arasında İstanbul Şehircilik Atölyesi Şube Müdürlüğü görevini yürütmüş olup 16/04/2012 tarihinde Mesken Şube Müdürlüğü görevine atanan Kahveci, halen...