26 / 05 / 2024

Messi için duvar inşa ettiler mi

Messi için duvar inşa ettiler mi

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

İstinat duvarının çökmemesi için nelere dikkat edilmeli?

Binaları korumak için yapılan istinat duvarları doğru inşa edilmediği taktirde yıkımlara sebep olabiliyor. Peki, istinat duvarı neden çöker, istinat duvarının çökmemesi için nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

Meksika sınırı duvarı için Pentagon'dan bütçe! 

ABD Yüksek Mahkemesi, Amerikan Başkanı Trump'ın Meksika sınırına örülmesini istediği duvar için Pentagon bütçesinden 2.5 milyon dolar bütçenin kullanılmasına onay verdi. 

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Häfele duvar içi kayar kapı sistemleri için büyük öneriler sunuyor!

Häfele, Duvar İçi Kayar Kapı Sistemleri ile ev ve ofislerde geniş alanlar için ideal çözüm önerileri sunuyor. Ürün yelpazesi içerisinde yer alan dairesel kapı sistemleri ise özel tasarımlara sınırsız bir özgürlük getiriyor.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

Messi için duvar inşa ettiler mi Haberi

Messi için duvar inşa ettiler mi

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi.

Messi için duvar inşa ettiler

 

Ülkesinde Maradona'dan sonra en büyük futbol idolü olarak kabul edilen ve gençler tarafından örnek alınan Messi için yapılan duvar büyük beğeni topladı. Yaklaşık 25 metre genişliğinde ve 12 metre yüksekliğindeki duvarın yapımı sadece 2 gün sürdü. Messi'nin siluetinin bulunduğu duvarda, Barcelona'nın renklerine de yer verildi.

Messi için yapılan en büyük eser


Yıldız futbolcuyu onurlandırmak için Boca'ya yakın bir mahallede yapılan bu renkli ve görkemli duvar bir futbolcu için şu ana kadar yapılmış en büyük eser olarak da kayıtlara...