14 / 05 / 2024

Mesut Akgül müteahhitlerle buluştu

Mesut Akgül müteahhitlerle buluştu

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu. Müteahhitlerin bir ilçenin gelişmesinde büyük payı olduğunu dile getiren Akgül, "Zamanında 'Mamak'ta müteahhitlik yapılır mı, para kazanamazsınız' gibi yaygın bir düşünce vardı...

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Bafra'nın imar sorunu müteahhitlerle tartışıldı!

Bafralı müteahhitlerle istişare toplantısında biraraya gelen Belediye Başkanı Kılıç, "Devlet hastanesi civarında imara açılacak bölgedeki süreci hızlandıracağız" dedi.

Meyatech Uluslararası Muayene Mühendislik Test Ve Ölçüm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyatech Uluslararası Muayene Mühendislik Test Ve Ölçüm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Pekli tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm büyük bir fırsat!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında incelemeler yaptı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Rıza Sümer Antalyalı müteahhitlerle bir araya geldi!

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Akgül: 2023'te Mamak'ta gecekondu kalmayacak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede süren kentsel dönüşüm çalışmalarındaki son durumu HT Ankara'ya anlattı.

İsa Akgül'den Konya Akkise'ye TOKİ müjdesi!

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, TOKİ ile işbirliği yapacaklarını açıkladı. Belediye Başkanı Akgül TOKİ'nin Akkise Mahallesi'nde 219 inşa edeceğini açıkladı.

Mesut Akgül müteahhitlerle buluştu Haberi

Mesut Akgül müteahhitlerle buluştu

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu. Müteahhitlerin bir ilçenin gelişmesinde büyük payı olduğunu dile getiren Akgül, "Zamanında 'Mamak'ta müteahhitlik yapılır mı, para kazanamazsınız' gibi yaygın bir düşünce vardı. Uyguladığımız projeler, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şimdi Ankara'nın dört bir yanından Mamak'a müteahhitler geliyor. Bizler yönetim olarak müteahhitlerin işlerini kolaylaştırıyoruz. 


Belediye olarak yaptığımız yatırımlar sizlerin de yatırımlarınızı değerlendiriyor. Üstü açık dev şantiye haline gelen Mamak'ta hem müteahhitlerimiz, hem de vatandaşlarımız kazanıyor. Mamak eski Mamak değil. Arsası, dairesi, dükkanı çok değer kazandı" dedi. Müteahhitlerin sorularını da cevaplayan Akgül Samsun Yoluna yapılacak devlet hastanesi ve Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. 


Hürriyet...