05 / 05 / 2024

Mesut Güner kimdir

Mesut Güner kimdir

Yıldız Teknopark yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. Maslak'taki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı... 

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Mesut Güner kimdir Haberi

Mesut Güner kimdir

Türkiye’deki teknoparklar genişlemelerini sürdürüyor. Üniversite bünyesindeki en büyük teknoparklardan olan Yıldız Teknopark da yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. İş dünyasının kalbinin attığı semtteki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı. 

Milliyet'ten Hanife Baş'ın haberine göre; Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, 148 bin metrekarelik alanda, 12 binada faaliyet gösterdiklerini belirterek, “4.500 metrekarelik kuluçka merkezi, 55 bin metrekarelik rekreasyon alanı, 400 metrekare prototip alanı ile Türkiye’nin teknoloji üssü olarak çalışıyoruz” dedi.

İstanbul Maslak’ta yeni bir merkez kurmak için çalışmalara başladıklarını açıklayan Güner, “İstanbul’da Davutpaşa ve İkitelli’de iki merkezimiz var. Üçüncü yerleşkemiz Maslak olacak. Burada üniversitemizin bir binası vardı. Büyükdere Caddesi üzerinde.

Atıl durumdaydı

16 dönümlük yer. Bu bina 2013’den beri atıl durumdaydı. Eski binayı kaldırma çalışmaları başladı. 3-4 ay içinde kendi...