23 / 07 / 2024

mesut inşaat mal alımı

mesut inşaat mal alımı

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için mal alımı ihalesi yapacak.

Bodrum Türkbükü'ndeki 85 odalı yeni otelin inşaatı başlıyor! 34.5 milyon TL'ye mal olacak!

Hebil Bodrum Ortaklığı'nın Türkbükü'ndeki zeytinlik alanda inşa edeceği 85 odalı yeni otelin inşaat çalışmaları başlıyor. Söz konusu otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Power İnşaat Cadde Çerkezköy projesi resmen başlıyor! 819 milyon TL'lik karma proje geliyor!

Power İnşaat, Tekirdağ'da inşa edeceği yeni projesi Cadde Çerkezköy'ün inşaatına resmen başlıyor. Karma proje olarak yükselecek olan Cadde Çerkezköy, 819 milyon 63 bin TL'ye mal olacak.

İller Bankası Genel Müdürlüğü binasının inşaatı 488 milyon TL'ye mal oldu!

Ankara’da İller Bankası Genel Müdürlük binasının inşaat ve tadilat maliyeti gündeme düştü. Binanın yapımına ve tadilatına ödenen toplam tutar 488 milyon TL’ye ulaştı.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

İnşaat maliyeti nedir? 100 metrekare ev kaça mal olur?

Ağustos ayında temmuza göre inşaat maliyet masraflarında kademeli artış devam ediyor. Yüksek enflasyon ve faiş artışlar ve dolardaki yükselişe bağlı olarak inşaat maliyetleri de artarak devam ediyor.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

mesut inşaat mal alımı Haberi

mesut inşaat mal alımı

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için  mal alımı ihalesinin sonuçlandırmasını planlıyor. 


İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Antakya Organize Sanayi Bölgesi 113 Ada No:9 Belen/ Hatay adresinden temin edilebilir. 


İhalenin teklif ve teslimi için son tarih 25 Ağustos 2014 günü saat 10:00'dur.


İlanın tam metni için