18 / 05 / 2024

Mesut Kılıç

Mesut Kılıç

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Mesut Akgül Mamak yatırımlarını anlattı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Akgül, Mamak Belediyesi tarafından hayata geçen ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Bakan Kılıç’a detaylı bilgi verdi...

Mesut Akgül: Mamak'ta yatırımlarımızla birçok ilke imza attık!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ağırladı. Akgül Mamak hakkında Türel'e detaylı bilgi verdi.

Mesut Akgül Mamak'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programında Mamak'ın kısa zaman içerisinde gerçekleşen değişim ve dönüşümünü anlattı.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Mesut Akgül: Mamak kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı'nda 6 yıllık çalışmalarını ve yatırımları partililerle paylaştı.

Mesut Akgül: Mamak artık gecekondularla anılmıyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hayata geçirdiği projeleri anlattı. AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akgül, Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü olduğunu açıkladı.

Mesut Akgül: Mamak'ta 25 bin gecekondu daha yıkacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ''25 bin gecekonduyu yıktık. 25 bin taneyi daha yıkmayı planlıyoruz. AŞTİ'nin taşınması, ulaşımın çözülmesi koordineli olmalı. AŞTİ'nin Mamak'a gelmesi için çok uğraştım" dedi.

Mesut Akgül Mamak projelerini inceledi!

ANKARA'NIN en büyük ilçelerinden biri olan Mamak'ta uygulamaya koyduğu projelerle Mamak'ın makus talihini deriştiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte yatırım turuna çıktı.

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

Mesut Akgül: 30'un üzerinde büyük tesis yaptık!

Mamak'ta yeniden aday olan Mesut Akgül, son beş yılda bütçelerini üç kat artırdıklarını söyledi. Akgül, "30'un üzerinde büyük tesis yaptık. Ulaşım problemini çözeceğiz demiyorum, mutlaka çözülmesi lazım" şeklinde konuştu.

Mesut Akgül, Yeşilbayır sakinleriyle buluştu!

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Yeşilbayır sakinleriyle buluştu. Akgül'e Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Aydın Demir'de eşlik etti...

Mesut Akgül: Yatırımlarla Mamak Ankara'nın yeni yıldızı haline geldi!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül Yeşilbayır sakinleriyle buluştu. Geçen beş yılın değerlendirmesini yapan Akgül, "Mamak'ta birçok ilke imza attık. Yatırımlarla Mamak Ankara'nın yeni yıldızı haline geldi dedi...

Mesut Kılıç Haberi

Mesut Kılıç

Belediye Park Bahçe Müdürlüğü, kentteki parkları elden geçirmesi için kolları sıvadı.Özellikle bazı parklarımızdaki görüntü kirliliğini ortadan kaldırmanın gayreti içindeyiz. Semt sakinlerinin de parklarına sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi. Öte yandan Kültür Mahallesi Mezopotamya caddesindeki çocuk parkının elden geçirilmesini isteyen bazı semt sakinleri; “Mahallemizde çocukların oynamak için başka bir oyun alanı yok. Hava karardığı zaman evsiz insanlar ve sokak çocukları burada ateş yakıp ısınmaya çalışıyor. İlgililerden bu konuya el atmalarını istiyoruz” dediler.



Batman...