07 / 05 / 2024

Mesut Özakcan projeleri

Mesut Özakcan projeleri

Efeler ilçesinin yeni kurulduğunu ve sıfırdan bir belediye yapılanması içerisinde olduklarının altını çizen Özakcan, "Yeni belediye olmanın getirdiği bir takım sıkıntılar var. Ancak adım adım bu sıkıntıları aşıyoruz" dedi

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Efeler'de gürültülü işletmelere ruhsat verilmeyecek.

Aydın Efeler'de Belediye Meclisi'nin Temmuz toplantısı Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri hizmete açılıyor!

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Aydın eski otogar alanı Efeler Belediyesi'ne devredildi!

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

Efeler'de sarı bina krizi devam ediyor!

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şu an Efeler belediyesinin kullanmış olduğu hizmet binasının kamulaştırıldığını belirterek önümüzdeki günlerde binayı boşaltmaları istemesi durumunda sarı binanın yarısını isteyeceklerini söyledi

Aydın Kemer Mezarlığı idare binası yenileniyor!

Kemer Mezarlığı idare binasının çatısı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye başlandı.

Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı yapıldı!

Efeler Belediye Meclisi 2016 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Şubat ayı Meclis Toplantısının, 1 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacağı bildirildi.

Efeler Belediyesi'ne yeni hizmet binası geliyor!

Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Nedim Ünal mazeretli olarak katılmadı.

Efeler Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Aydın'ın en büyük ilçesi Efeler'de Belediye Meclisi'nin aralık ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı, toplantıda gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi

Efeler Umurlu Sanayi Sitesi’nin yol sorunu çözülüyor!

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Umurlu Sanayi Sitesi’nin kangrene dönüşen 25 yıllık sorununa el attı. Efeler Belediyesi Umurlu Sanayi Sitesi’nin yollarını yapıp, site girişine tak koyarak sanayicinin sorununa son verecek.

Efeler Belediye Meclisi kamulaştırmaya onay verdi!

Efeler Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan Başkanlığında meclis salonunda yaptı. Efeler Belediye Meclisi kamulaştırmaya onay verdi.

Aydın'da inşaat sektörüne 2016'da zam yok!

Aydın Efeler Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan Başkanlığında meclis salonunda yaptı. 2016 yılı bütçesi 150 milyon 400 bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Mesut Özakcan projeleri Haberi

Mesut Özakcan projeleri


 Efeler ilçesinin yeni kurulduğunu ve sıfırdan bir belediye yapılanması içerisinde olduklarının altını çizen Özakcan, "Yeni belediye olmanın getirdiği bir takım sıkıntılar var. Ancak adım adım bu sıkıntıları aşıyoruz. Şuan sadece imarla ilgili konularda tıkanıklık yaşanıyor. Bu nedenli inşaat çalışmaları durmuş durumda. Bu sıkıntıyı aşmak için uğraşıyoruz. Emlak vergilerini dün itibariyle toplamaya başladık. 

Vatandaşlar vergilerini nereye ödeyeceklerini bilemiyor. Çeştepe ve Ovaeymir mahallerinin vergileri belediyemizden Umurlu, Tepecik ve Dalama mahallelerinde ise yerinden tahsil edilecek. Su ve mezarlık ile ilgili tüm işlemler Büyükşehir Belediyesi'ne aittir. Emlak, Çevre Temizlik, Ruhsat, Reklam Tabela Vergilerinin tahsilatlarını biz yapacağız. Gelecekte her şey daha güzel olacak. Mesaiymiş, haftasonuymuş belediye personelimiz ile birlikte sorunları çözmek için gayret ediyoruz " diye konuştu. 


KENTİN 3'TE BİRİNE HİZMET VERİYORUZ 

Belediye hizmetlerinin kiralık bir binada...