04 / 07 / 2024

mesut yılmaz oğlu restoran

mesut yılmaz oğlu restoran

Akşam Gazetesi muhabirlerinden Orkun Bulut'un haberine göre; Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz, restoranlarını bir bir kapatıyor. Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert ise aynı sektörde hızla büyüyor...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur CIA'ye komşu oldu!

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur, ABD’DE CIA karargahının hemen yanında bir malikane satın aldı. Barzani satın aldığı evler için toplamda 58 milyon dolar ödedi.

Yunus Büyükkuşoğlu müze açıyor!

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

mesut yılmaz oğlu restoran Haberi

mesut yılmaz oğlu restoran

Bir dönem siyaset arenasında çarpışan iki eski başbakanın çocukları arasındaki rekabette ilginç gelişme… Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz, yeme-içme sektöründen çekiliyor. Ataköy Marina Park’taki Elio’yu kapatan, Nişantaşı’ndaki ana şubelerini eski CEO’ları Aydın Samanlı’ya devreden ikili, şimdi de diğer markaları Quick China’yı elden çıkarmaya çalışıyor. Sedef Adası’ndaki Elio’nun akıbeti ise ilkbaharda belli olacak. Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert’in yatırımları artarak devam ediyor. Çiller’lerin Uğur Karabayır’la ortak oldukları Hardal ve Rigatoni isimli restoranları hızlı bir şekilde şubeleşiyor. 


Orkun Bulut-Akşam...