06 / 05 / 2024

Mesut Yumrutaş kimdir

Mesut Yumrutaş kimdir

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden konuştuk.

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Üner kimdir?

Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Üner'in 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Çatalca Belediyesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Mesut Üner kimdir?

Abdulrezzak Sancak kimdir?

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor!

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden konuştuk.

Mesut Akgül kimdir?

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül kimdir? Mesut Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül' ün biyografisi...

Mesut Güleroğlu kimdir?

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu kimdir? Mesut Güleroğlu ne zamandan beri İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanlığı görevinde? İşte Mesut Güleroğlu biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Mesut Yumrutaş kimdir Haberi

Mesut Yumrutaş kimdir

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Konya'nın terk edilmiş bölgelerine yaptığı milyonlarca liralık yatırımlarla sektörde adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden ve inşaat sektörü adına yapmış oldukları yatırımlardan konuştuk.


İnşaat serüvenine nasıl başladınız?

Ben inşaat bölümünden mezun değilim. Küçük yaşlardan beri inşaatlarda büyüdüm. Sırtıma yatağımı ve yorganımı sardım, Afyon ve civarındaki il ve ilçelerde rahmetli amcam, dayım ve büyükbabam ile inşaatlarda işçilik yaptım. Lise yıllarıma doğru, sıva ve taş duvar ustası olarak, ustalığa terfi ettim. Buna rağmen ‘baba mesleğidir’ diyerek demiryollarında çalışmayı seçtim. İlk görev yerim Kayseri oldu. Daha sonra Afyon’a ardından ise sosyal hayatını çok sevdiğim Konya’ya yerleştim. 23 senelik...