29 / 04 / 2024

Mete Horozoğlu

Mete Horozoğlu

Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Horozoğlu Çakır İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horozoğlu Çakır İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Çakır tarafından 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi, Mete Engin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Mete Horozoğlu, Antakya’daki 150 yıllık konağı otele çevirdi!

Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.

Veysel Eroğlu: 320 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Biz iş başına geldiğimizde İstanbul başta olmak üzere, 76 şehirde su sıkıntısı vardı. Hükümete gelince Sinop'tan Mersin'e bütün Türkiye'nin su meselesini çözdük" dedi.

Artura Otelcilik İnşaat ve Oto Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artura Otelcilik İnşaat ve Oto Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Mete Eyuboğlu ve Bertan Mete ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu!

Türkiye'nin lider küçük ev aletleri markası Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Arzum CEO'luğunu da üstlenen Murat Kolbaşı, CEO'luk bayrağını Mete Zadil'e devretti. Zadil, göreve 1 Eylül tarihinde başladı.

Yeni Gökkuşağı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gökkuşağı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdemir, Mehmet Mete Çaltuluoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da Kartal'da kuruldu.

Ekşioğlu Ak Yapı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ak Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Şenol Ekşioğlu, İbrahim İrfan Ekşioğlu, Hamza Mete, Hasan Ulaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu.

Adana İnşaat Fuarı açıldı!

Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğunu hatırlatarak, kentsel dönüşümle birlikte bu sektörün de öneminin ortaya çıktığını bildirdi...

Mete Horozoğlu Haberi

Mete Horozoğlu

Mete Horozoğlu, oyunculuktan kazandığı tüm parayı harabeye dönmüş eski bir konağa yatırdı.


 


Antakya’daki 150 yıllık bir konağı satın alıp restore ettiren ünlü oyuncu, üç yıl süren çalışmanın ardından konağı 6 odalı butik otele çevirdi.


 


Horozoğlu, ‘Çiçekli Konak’ adını verdiği otelin işletmeciliğini ablaları Selma Horozoğlu ile Yasemin Mıstıkoğlu’na teslim etti.