14 / 05 / 2024

Meteor Dikencik

Meteor Dikencik

Mamurbaba Palma Villaları'nda hemen teslim durumdaki son iki villa 950 bin Euro ile 1 milyon Euro'ya alıcılara sunuluyor

Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

TECNO, merakla beklenen yeni telefonu POVA 4 ve POVA 4 Pro’yu Meteor Gri, Lav Turuncusu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle ile geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Peki, Teno Pova 4 ve Tecno Pova 4 Pro fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti! 

Dikencik Çiftliği sahiplerinden, Galatasaray Liseli Yüksek Mimar Mühendis Edip Dikencik vefat etti. M. Memduh Gökçen ve Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Bursa Dikencik Meteor projesi görücüye çıktı!

Gayrimenkul projelerinde yaptığı kampanyalarla tüm dikkatleri üzerine çeken Meteor İnşaat, Dikencik Meteor projesinin örnek dairelerini görücüye çıkardı.

Nilüfer Alzheimer Hasta Konuk Evi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özlüce’de yapılan Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde incelemelerde bulundu.

Özen Kuzu: Başımıza meteor düşmediği kaldı yine de hedeflerimizi yakaladık!

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Önemli badireler atlattık. Başımıza bir meteor düşmediği kaldı ama yine de hedeflerimizi yakaladık” dedi.

Aytı Dikencik Resort Bursa fiyat!

Aytı Dikencik Resort Bursa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Bursa Nilüfer'de yer alan Aytı Dikencik Resort projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Bursa Balart Projesi'nde yaşam Ekim sonunda başlıyor!

BURSA'NIN yükselen değerleri arasında yer alan Balat'ta Meteor İnşaat tarafından inşa edilen Balart Projesi'nde Ekim ayı sonunda yaşam başlıyor.

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları!

Nilüfer Meteor Balart daire fiyatları 289 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bursa'da yer alan Meteor Balart Evleri projesi bu yıl ekim ayında teslim edilecek...

ŞPO Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Ebru Manavoğlu oldu!

ŞPO Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Ebru Manavoğlu oldu..ŞPO Antalya Şubesi'nin yönetim kurulunda ise Funda Yörük ikinci başkan, Süleyman Kocabaş sayman, Güıdal Yılmaz yazman, Burak Günaydın, Haşim Dikencik ve Hakan Bilgi de üye oldu.

Bursa Meteor Dikencik satış ofisi!

Meteor İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i Niüfer İlçe'si Balat'ta yer alıyor. Bursa Meteor Dikencik satış ofisi telefon numarası 444 8 391 olarak belirlendi.

Nilüfer Meteor Dikencik fiyatları!

Bursa İl'i Niüfer İlçe'sinde yükselecek olan projenin 15 bin metrekaresi peyzaj alanı yer alıyor. Nilüfer Meteor Dikencik fiyatları 2+1 dairelerde 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Meteor Dikencik Konutları'nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek olan proje Meteor İnşaat imzası taşıyor. Bursa Meteor Dikencik Konutları' nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Meteor Dikencik Haberi

Meteor Dikencik

9 adet tripleks villadan meydana gelen  İzmir Mamurbaba Palma Villaları'nda satılmamış 2 konut bulunuyor. Hemen teslim durumda olan Mamurbaba Palma Evleri'nin arsa alanı 7 bin 400 metrekare olarak belirlendi. Satılık villaların biri 950 bin Euro'ya, diğeri ise 1 milyon  Euro'ya satışa sunuluyor. Son konutlar için peşin ödeme yapılıyor.
Mamurbaba Palma Evleri; çeşme"ye, Alaçatı Sörf Merkezine ve en yakın alışveriş merkezine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

FD Yapı  tarafından yapılan Mamurbaba Palma Evleri"nde bodrum katı, giriş katı ve birinci katla birlikte 480 metrekare kullanım alanına sahip her villada 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzu ve peyzaj uygulamalı bahçe bulunuyor.
Palma Evleri"nde her villanın bodrum katında 2 yatak odası, 1 çok amaçlı salon, açık mutfak, WC/duş...