15 / 05 / 2024

Metin Ağma özgeçmiş

Metin Ağma özgeçmiş

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma kimdir? Aynı zamanda inşaat mühendisi ve işletmeci olan Metin Ağma ne zamandan beri Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor?

Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor! İmar para cezası vatandaşa iade edilir mi?

Türkiye'de yapı ruhsatı olmadan veya yapı ruhsatı olup ruhsata aykırı yapı yapılması eylemi çok fazla görülürken pek çok kişi de imar para cezasının iade edilip edilmeyeceği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki imar para cezası vatandaşa iade edilir mi?

Volkswagen Tiguan fiyat listesi belli oldu! Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan Mayıs 2024 fiyat listesini duyurdu. Peki Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı ne kadar?

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Kira uyarlama davası nasıl açılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024!

Ev sahibi ve kiracılar, kira uyarlama davası ile ilgili şartları ve nasıl uygulanacağını merak ediyor. İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 1 Mayıs'ta emekli maaşları ve asgari ücrete zam açıklaması geldi mi?

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağını açıkladıktan sonra emekli maaşlarında 'sürpriz bir zam var' diyerek 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı işaret etti. Milyonlarca emekli ve çalışan Bilgin'den gelecek açıklamaya kilitlendi.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Metin Ağma özgeçmiş Haberi

Metin Ağma özgeçmiş

Metin Ağma kimdir?

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi, inşaat mühendisi ve işletmeci Metin Ağma, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


Metin Ağma..

1966 yılında Mardin’de doğdum. 1989 yılında Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden inşaat işletmeciliği üzerine 1 yıl önlisans yaptım.


1993 yılında abim ve babamla birlikte Mefaş İnşaat firmasını kurduk.

1995 yılında S. S. Boğaziçi İstinye Konut Yapı Kooperatifinin kabası bitmiş yarım kalan 900 dairesini  tamamladık.


Beylikdüzü bölgesindeki Yeşilkent Sitesi’nde ileride ortaklığını kuracağımız inşaat mühendisi, mimar ortaklarımızla ; dünya standartlarına uyumlu doğalgazlı alt yapısı, geniş bulvarları, merkezi uydu sistemi, bisiklet yolları, dinlenme alanları, kamelyaları, süs havuzları, tenis kortları, basketbol sahaları, açık- kapalı otoparkları ve oyun parkları ile deprem yönetmeliğine göre inşaatları tamamlanan  1000 civarında  dairenin anahtarlarını sahiplerine 2004...