06 / 05 / 2024

Metin Akkuş

Metin Akkuş

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Akkuş Gayrimenkul'dan 200 milyon TL'lik yatırım!

Beylikdüzü'ndeki stok arazileri üzerinde Alya markası ile iki proje üreten Akkuş Gayrimenkul 200 milyon TL'lik üç yeni proje daha hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Ordu Akkuş'ta 21 binanın dış cephesi giydirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında bazı gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Akkuş'taki 21 binanın dış cephesinin giydirilmesi kararı da alındı.

Ordu Akkuş'ta cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

Akkuş Gayrimenkul'den 3 yeni proje!

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Ordu Akkuş'a meydan müjdesi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Akkuş'a yeni meydan inşa edeceklerini söyledi.

Ordu Akkuş'a açık cezaevi inşa ediliyor!

Ordu Akkuş'a yeni açık cezaevi kazandırılacak. İnşaat çalışmalarına başlanılan cezaevinin ilçeye katkı sağlaması bekleniyor.

Metin Çelik: Isparta'da konuta talep var!

Isparta'da inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Metin Çelik, sektördeki son gelişmeleri anlattı. Çelik, ''İnşaat sektörü, gerek Isparta gerekse Türkiye genelinde ekonominin yüzde 10'unu lokomotif olarak kaldırıyor'' dedi.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Metin Akkuş Haberi

Metin Akkuş

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.


BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, Toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. Konusu ile ilgili her nevi inşaat, tesisat, tamir ve tadilat, restorasyon  ve taahhüt işleri ile Peyzaj ve Çevre düzenlemesi  yapabilir. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt, montaj ve müteahhitlik işlerini yapabilir. Resmi yarı resmi ve özel ihalelere katılabilir Kamu ve özel teşebbüslerde alt yapı, üst yapı inşaat işlerinin yapımını üstlenmek, her nevi inşaat yapımı,...