06 / 05 / 2024

Metin Albayrak

Metin Albayrak

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

İmesyapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmesyapı İnşaat Anonim Şirketi, Metin Albayrak, İsmail Yıldırım, Enes Yıldırım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran da Arnavutköy, Eski Edirne Asfaltı, No:1245/27'de kuruldu.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor.

Vodafone Arena’da tribünlere efsanelerin isimleri verilecek!

Metin Albayrak, Vodafone Arena’da tribünlere efsanelerin isimlerinin verileceğini açıkladı. Albayrak, yeni statta kale arkası tribünlere Şeref Bey ve Baba Hakkı isimlerinin verileceğini, basın tribünün isminin ise Vedat Okyar Basın Tribünü olacağını beli

Palandöken Belediyesi'nden şehit Metin Aydemir'in ailesine konut!

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Vodafone Arena'nın mimarisi BJK İnönü Stadı'ndan iyi olacak!

Beşiktaş Kulübünün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, inşası devam eden Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla, önemli bir eşiği aşacaklarını belirtti.

Ahmet Metin Genç Ortahisar'ın 2016 projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Metin Bulat: Bursa'ya hala yatırım yapılabilir!

Arsa fiyatlarının yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması konut fiyatlarına yansırken tüketici yatırım eğiliminde sapma gözleniyor. Orta sınıfa yönelik nitelikli konut üretimiyle öne çıkan müteahhit Metin Bulat, Bursa'nın hâlâ yatırım yapılabilir seviye

Kadir Albayrak Çerkezköy projelerini inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı.

Kadir Albayrak Tekirdağ projelerini inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cevizlidere ve Tintin Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarının yanı sıra sahildeki düzenleme çalışmaları ile Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kadir Albayrak Kent Park projesiyle ilgili bilgi aldı!

Kent Park Projesiyle ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu ve her birimden kendisiyle ilgili çalışmaları yaparak en kısa zamanda kendisine bilgi verilmesi talimatını verdi

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Metin Albayrak Haberi

Metin Albayrak

 Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.


Açılışı iki gün sonra yapılacak stadın donanımı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Albayrak, güvenlik önlemlerinin en yüksek seviyede olduğunu kaydetti.


Sistemin yaklaşık 20 milyon liraya mal olduğunu anlatan Albayrak, "Çeşitli açıları görebilen 787 adet kameramız var. Bunların 20 milyon lira gibi bir yatırım maliyeti oldu. Yüz tanıma sistemi mevcut. Bu sistem, Türkiye'de ilk ve tektir. Avrupa'da da birkaç büyük statta uygulanıyor." diye konuştu.


Metin Albayrak, geçen sezonlarda taraftarın neden olduğu olaylar nedeniyle canlarının çok yandığını aktararak, "Stat kapama cezalarında kulübümüzün canı çok yandı. Evimize geri dönüyoruz. Bunu yaparken taraftarımızdan tek ricamız, takımımızı her zamanki gibi desteklemeleri. Sahaya yabancı madde atmama, küfretmeme veya...