29 / 04 / 2024

Metin Ali Baran

Metin Ali Baran

YMTEK Yapı İnşaat Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ali Baran, Yüksel Baran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu

Çip üretiminde Türkiye anahtar ülkelerden birisi olacak!

Yongatek Microelectronics Genel Müdürü Ali Baran, ABD'deki önemli şirketlerin CEO'larının 21. yüzyılda petrolün yerini çipin alacağını söylediğini belirterek, "Türkiye açısından bu konuyu bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ali Barin ve Berra Barin Khan ortaklığında kuruldu.

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ali Barin ve Berra Barin ortaklığında kuruldu.

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Maf S İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maf S İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Pala, Akın Boler ve Metin Ali Baran ortaklığında kuruldu.

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Metin Ali Türhan ve Volkan Aksoy ortaklığında 6 Mayıs 2017 tarihinde 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı!

Ali Babacan 5. Uluslararası İstanbul Finans Zirvesi’nin sabah oturumunda soruları yanıtladı. Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı geldi. Babacan, inşaat sektöründe bir gecede, bir kalem değişikliğiyle oluşan "ölçüsüz rantlara" dikkat çekti.

Iğdır'da ilk Beşiktaş okulu açıldı!

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor...

YMTEK Yapı İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

YMTEK Yapı İnşaat Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ali Baran, Yüksel Baran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu

Metin Ali Baran Haberi

Metin Ali Baran



YMTEK Yapı İnşaat Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ali Baran, Yüksel Baran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. YMTEK Yapı İnşaat Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yurt dışı ve yurt içinde her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak projelendirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


YMTEK Yapı İnşaat Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Beykoz Kavacık Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No:27/1 Erbaş İş...